Widget Title Unexpected Spacing Change

This is a PRIVATE forum for verified users only, to view all replies/answers, you must be logged in!

Status: resolved

Tagged:  

  • This topic has 2 replies, 2 voices, and was last updated 5 y, 4 mo by  Erick.
Viewing 2 reply threads
  • Author
    Posts
    • #10148

      Erick
      Member

      Hi guys,

      Recently I made a few changes to the fonts I was using in the website and an strange bug happened with the widgets title spacing.

      Let me show you what I am talking about.

      Take a look at the ‘Popular Post’

      https://goo.gl/photos/mJ3ZU61LsnZXpp1Q9

      and ‘Most Recent’

      https://goo.gl/photos/z37BwYAFz7ZdgLLP7

      The strange thing is that although this widgets where change, some others remained like before

      Like this widget ‘advertising’ and ‘trending’

      https://goo.gl/photos/k51bWfpoR6D9LX4s7

      https://goo.gl/photos/X1NdN2DKt2bVF9s1A

      I already checked the spacing in the Typography-> elements and I didnt change anything by accident.

      Also I am aware that I have codes in my custom css that affect the spacing in the widgets but this has never been an issue.

      /* Sidebar Widget thumbnail margin */
      
      .post-list-with-thumbnail.vertical li.post-with-large-thumbnail {
      		padding-top: 12px;
      }
      
      @media (max-width: 991px) {
      	.post-list-with-thumbnail.vertical li.post-with-large-thumbnail {
      		padding-top: 5px;
      	}
      }
      
      .post-list-with-thumbnail.vertical li {
      	padding-bottom: 10px;
      }
      
      /**********/

      Also I tried reverting back to my old fonts and going back to my old css customizations and nothing.

      Any ideas why this happened?

      Thank you

    • #10163

      Jacob
      Staff

      Hey there, You must be logged in to view this reply!

      Login | Register | Forgot Password?

    • #10209

      Erick
      Member

      aaaaah! I understand, I was only applying it to the large thumbnails, the strange thing is that it was changing both when I first added the code. Anyhow thank you for the code, it work perfectly. 🙂

Viewing 2 reply threads
  • You must be logged in to reply to this topic.

This is a PRIVATE forum for verified users only, to view all replies/answers, you must be logged in!

© Copyright 2020 by wpthms.com. All Rights Reserved.