White screen after install

This is a PRIVATE forum for verified users only, to view all replies/answers, you must be logged in!

Status: resolved

Tagged: 

  • This topic has 15 replies, 4 voices, and was last updated 6 y by  Max.
Viewing 15 reply threads
  • Author
    Posts
    • #427

      jfol2
      Member

      May have posted question in wrong place before
      Just installed Creatiz through WordPress (updated 5.3.2) but preview or activate will be blank. I can see it in the themes area but just a white screen if I activate
      Thanks!

    • #435

      Max
      Staff

      Hey there, You must be logged in to view this reply!

      Login | Register | Forgot Password?

    • #437

      jfol2
      Member

      I updated from 5.3.1 to the latest. Should I try and completely remove it and reinstall?

    • #442

      Max
      Staff

      Hey there, You must be logged in to view this reply!

      Login | Register | Forgot Password?

    • #461

      jfol2
      Member

      Just installed a fresh WordPress and still the same problem…Blank screen. Nothing

    • #462

      jfol2
      Member

      In case it matters and I dont think it does, the download that I received from ThemeForest has the Creatiz.zip file inside the Creatiz-Child folder not the Creatiz folder??

    • #463

      Max
      Staff

      Hey there, You must be logged in to view this reply!

      Login | Register | Forgot Password?

    • #464

      jfol2
      Member

      pic of download

    • #468

      Max
      Staff

      Hey there, You must be logged in to view this reply!

      Login | Register | Forgot Password?

    • #469

      Max
      Staff
      This reply has been marked as private.
    • #473

      jfol2
      Member

      Awesome…Thank you so much!

    • #474

      wpthms
      Staff

      Hey there, You must be logged in to view this reply!

      Login | Register | Forgot Password?

    • #475

      jfol2
      Member

      I will for sure…Thanks again for your help!

    • #476

      wpthms
      Staff

      Hey there, You must be logged in to view this reply!

      Login | Register | Forgot Password?

    • #490

      leventerol
      Member

      Hello, I’m sorry my english is bad. have a white screen after installation. theme is lifted back to normal. Setup could not. could you help. good work

    • #499

      Max
      Staff

      Hey there, You must be logged in to view this reply!

      Login | Register | Forgot Password?

Viewing 15 reply threads
  • You must be logged in to reply to this topic.

This is a PRIVATE forum for verified users only, to view all replies/answers, you must be logged in!

© Copyright 2019 by wpthms.com. All Rights Reserved.