top left menu + image not appearining in Default / Classic setting

This is a PRIVATE forum for verified users only, to view all replies/answers, you must be logged in!

Status: not resolved
  • This topic has 5 replies, 3 voices, and was last updated 4 y, 8 mo by  Max.
Viewing 5 reply threads
  • Author
    Posts
    • #13895

      aurelia.vb
      Member

      Hi,
      I have 2 questions:
      1/ For the Blog Settings -> if I chose “GRID”, then images appear. But with Classic or Default, the image is not showing. For instance you can also see here when filtering by categories. Only text appear: http://www.la-carotte-masquee.com/category/media/mediatheque/

      2/ Top left menu:
      I am trying to delete the phone number on top left corner, but not able to. How do I do that?

      THanks,

    • #13901

      aurelia.vb
      Member

      Hi,
      Update: was able to figure out the number in top left menu.

      Also one more thing: I’m trying to get the caroussel and instagram (bttom back) to be full width, but i can’t find how to do that? Like in here: http://themeforest.net/item/elegance-a-flawlessly-minimalist-blogging-theme/full_screen_preview/10438295
      While in my blog the width is limited, doesn’t go full screen.

      Thanks!

    • #13904

      Jacob
      Staff

      Hey there, You must be logged in to view this reply!

      Login | Register | Forgot Password?

    • #13906

      aurelia.vb
      Member

      Hi Jacob,
      I’m not sure about the template customization. I don’t code, so didn’t alter anything on the back end. Where do I have to copy this CSS exactly? (if you can tell me where to click, which section, etc.)

      2 more things:

      1/ For the Blog Settings -> if I chose “GRID”, then images appear. But with Classic or Default, the image is not showing. For instance you can also see here when filtering by categories. Only text appear: http://www.la-carotte-masquee.com/category/media/mediatheque/

      2/ I know you are not supporting the social media count anymore, but the share buttons are also disabled on my blog. When I click on top or button where social media images appear, nothing happens.

      Thanks,
      Aurelia

    • #13908

      aurelia.vb
      Member

      Hi Jacob,
      Update
      – i got it for boxed layout, that’s solved.
      – I put the CSS code: it works for “classic” view but not “default” view (image still doesnt show in that case). What should I do?
      Thanks,
      Aurelia

    • #13910

      Max
      Staff

      Hey there, You must be logged in to view this reply!

      Login | Register | Forgot Password?

Viewing 5 reply threads
  • You must be logged in to reply to this topic.

This is a PRIVATE forum for verified users only, to view all replies/answers, you must be logged in!

© Copyright 2021 by wpthms.com. All Rights Reserved.