Theme Widget Post with Thumbnails not behaving as expected

This is a PRIVATE forum for verified users only, to view all replies/answers, you must be logged in!

Status: not resolved
Viewing 19 reply threads
  • Author
    Posts
    • #9363

      VPPsparkle
      Member

      Hi There!

      I noticed a problem with this Theme Widget before, but that was with your demo data, so I was not sure about the problem.

      Now I have set up a new site from scratch (no cache plugin active) with my own data and I noticed the widget is giving me problems.

      Setting the time period to THIS WEEK does not work. The widget stays empty.

      If the Widget is inside the SUB-SIDEBAR, I have to specify a category, or else nothing is displayed…

      Can you look into this problem please?

    • #9379

      Max
      Staff

      Hey there, You must be logged in to view this reply!

      Login | Register | Forgot Password?

    • #9393

      VPPsparkle
      Member

      Hi Maxxi,

      Thanks for you reply!
      I have tried numerous things before asking and nothing worked.
      Now I have tried your suggestions. Here are the results:

      I think the ‘Categories’ issue in Sub-Sidebar is solved by adding->removing all->saving. Then the widget displays posts from all categories. This is strange behaviour and should work by default. Don’t you think?

      However, the time period of THIS WEEK does NOT work at all. A fresh added Widget stays empty, even though I do have posts in the last 6 days!

      Maybe there is an error in the retrieval algorithm for ‘This week’.

      I hope this issue can be fixed.

    • #9452

      Jacob
      Staff

      Hey there, You must be logged in to view this reply!

      Login | Register | Forgot Password?

    • #9454

      VPPsparkle
      Member

      Hi Jacob,

      Please be advised that I did not use the demo data, but I started with a fresh theme!

      I have tried again and again with the time period of ‘This Week’ but it does not work!
      I just made a post, published it, but it does not show up!

      I have to specify another time period, before the post becomes visible.

      Cheers!

    • #9459

      Jacob
      Staff

      Hey there, You must be logged in to view this reply!

      Login | Register | Forgot Password?

    • #9463

      VPPsparkle
      Member
      This reply has been marked as private.
    • #9510

      Max
      Staff

      Hey there, You must be logged in to view this reply!

      Login | Register | Forgot Password?

    • #9512

      VPPsparkle
      Member

      Yes, I saw you working on the site.

      It is weird. As you saw, the other time periods DO work correctly.

    • #9586

      Jacob
      Staff

      Hey there, You must be logged in to view this reply!

      Login | Register | Forgot Password?

    • #9588

      VPPsparkle
      Member

      Hi Jacob,

      No problem. I will duplicate my site onto a local machine.
      I will keep you posted!

      Cheers!

    • #9603

      VPPsparkle
      Member

      Hi There!

      I just duplicated my entire site onto my localhost (XAMPP).
      Unfortunately, the time period THIS WEEK, is also NOT working on a local installation.

      I Tried with fresh and existing widgets, but none display any daty using the ‘This Week’ time period.

    • #9635

      Max
      Staff

      Hey there, You must be logged in to view this reply!

      Login | Register | Forgot Password?

    • #9637

      VPPsparkle
      Member

      Hi There!

      My site went live on Sunday, so I didn’t want any testing done on a production site!
      That’s why I changed/revoked the login credentials.

      I don’t have any customizations, other than the coloured/rainbow bar under the main menu.

      If you want to test something out, let me know and I will set up a testing site for you.

      Cheers!

    • #9657

      Max
      Staff

      Hey there, You must be logged in to view this reply!

      Login | Register | Forgot Password?

    • #9668

      VPPsparkle
      Member

      No problem. I can’t understand either.
      The other time periods work fine!

      Meanwhile I choose the option “Last week”.
      But it still would be nice if “This week” will be working in the future.

      I will keep testing and trying some possibilities too!

      Cheers!

    • #9720

      VPPsparkle
      Member

      Hi There!

      Guess what just happened after midnight!
      Now that we are in the new month of June…

      Time period “This week” suddenly worked…
      But ONLY for a few hours!!!

      Go figure!

    • #9732

      VPPsparkle
      Member

      Time period “Last week” is showing This Weeks posts!!

    • #9759

      Max
      Staff

      Hey there, You must be logged in to view this reply!

      Login | Register | Forgot Password?

    • #9766

      VPPsparkle
      Member

      OK. Thanks!!

Viewing 19 reply threads
  • You must be logged in to reply to this topic.

This is a PRIVATE forum for verified users only, to view all replies/answers, you must be logged in!

© Copyright 2020 by wpthms.com. All Rights Reserved.