Some problems with the theme

This is a PRIVATE forum for verified users only, to view all replies/answers, you must be logged in!

Status: not resolved
  • This topic has 6 replies, 3 voices, and was last updated 4 y, 3 mo by  Max.
Viewing 6 reply threads
  • Author
    Posts
    • #8549

      MartinaEss
      Member

      Hello! I’m using your Elegance theme for my blog (www.martinaway.com) and I found some problems.

      1) I want to use the same fonts options of the demo (http://elegance.demo.wpthms.com/), but when I try to modify the Typography section nothing happens.

      2) I can’t modify my Custom Logo size. I want it bigger. I’m using “blog” header.

      3) I can’t modify the Built-in Skins colour.

      Yesterday there were no problems with the font, but today, when I modified the widgets, it turns into Arial (or something similar). Also the colour modified after the widgets changes. I do not know why.

      Thank you,

      Martina

    • #8550

      MartinaEss
      Member
      This reply has been marked as private.
    • #8567

      Jacob
      Staff

      Hey there, You must be logged in to view this reply!

      Login | Register | Forgot Password?

    • #8570

      MartinaEss
      Member

      Thank you sooo much, Jacob!! You really saved me! 😉
      Great theme and great support! 🙂

    • #8574

      MartinaEss
      Member

      Ehm, sorry if I’m bothering you again, but I’ve just noticed some problems and I’m not so good in these things, I do not know what “to flush cache” means 🙁

      1) The text of the posts and the excerpt one have the wrong font, Raleway, while I wanted them to use the one used in the demo (I think it’s Lora). How can I modify them? I tried through Typography, but nothing changed.

      2) How can I insert the logo on the left of the scrollfix main menu?

      3) At the bottom of every post it is written “O comments”, even though some comments have been written. How can I fix it?

      Then a suggestion. Which FREE plugin do you suggest me to create a multi language blog?

      Thank you very much (and so sorry for my questions)!

      Martina

    • #8575

      MartinaEss
      Member

      P.s. The font problem apparently solved itself. 😛 😀

    • #8581

      Max
      Staff

      Hey there, You must be logged in to view this reply!

      Login | Register | Forgot Password?

Viewing 6 reply threads
  • You must be logged in to reply to this topic.

This is a PRIVATE forum for verified users only, to view all replies/answers, you must be logged in!

© Copyright 2019 by wpthms.com. All Rights Reserved.