Smart Tabby Widget not working

This is a PRIVATE forum for verified users only, to view all replies/answers, you must be logged in!

Status: resolved

Tagged: 

  • This topic has 12 replies, 4 voices, and was last updated 5 y by  Jacob.
Viewing 12 reply threads
  • Author
    Posts
    • #2776

      yaofong
      Member

      Hi,

      I’m using smart tabby widget at main sidebar.
      I was able to setup the widget on my localhost which is a clean install wordpress.

      But for my live web site, it has too many data inside and I would not want to do a clean install. Instead I setup the theme step by step following the setting on my localhost.

      But problems came by when I drag any widget into Smart Tabby Widget. Whenever I try to save it, it redirect me dot a page only saying there is a wordpress error, without debug message.

      May I know how to solve this?

      regards,

    • #2796

      Jacob
      Staff

      Hey there, You must be logged in to view this reply!

      Login | Register | Forgot Password?

    • #2802

      yaofong
      Member

      hmm…turn on WP_DEBUG but not showing any error message, just a “WORDPRESS FAILURE NOTICE”

      maybe I will avoid SMART TABBY WIDGET for now until I figure out the problem.

    • #2818

      Jacob
      Staff

      Hey there, You must be logged in to view this reply!

      Login | Register | Forgot Password?

    • #2820

      yaofong
      Member

      here is my error log:

      PHP Warning: gzinflate(): data error
      [internal]:0 gzinflate
      wp-includes/class-http.php:1963 decompress
      wp-includes/class-http.php:1422 request
      wp-includes/class-http.php:333 _dispatch_request
      wp-includes/class-http.php:249 request
      wp-includes/http.php:163 wp_remote_request
      wp-content/plugins/wptouch/core/class-bncapi.php:90 do_api_request
      wp-content/plugins/wptouch/core/class-bncapi.php:162 check_api
      wp-content/plugins/wptouch/core/bncid.php:54 wptouch_check_api
      wp-content/plugins/wptouch/core/admin-load.php:22 wptouch_admin_check_api
      wp-content/plugins/wptouch/core/admin-load.php:27 wptouch_admin_build_menu
      [internal]:0 call_user_func_array
      wp-includes/plugin.php:470 do_action
      wp-admin/includes/menu.php:150 require_once
      wp-admin/menu.php:248 require
      wp-admin/admin.php:114 require_once
      wp-admin/widgets.php:10 [main]

    • #2839

      Jacob
      Staff

      Hey there, You must be logged in to view this reply!

      Login | Register | Forgot Password?

    • #3185

      hellt
      Member

      I had the same issue. Figured out that the thing was with Jetpack plugin installed.
      Deactivated it, set up tabby widget, activated jetpack again and disabled some modules of jetpack suits.
      Dunno what exactly helped me, but you could take the same steps if you have jetpack installed

    • #3191

      Jacob
      Staff

      Hey there, You must be logged in to view this reply!

      Login | Register | Forgot Password?

    • #3204

      hellt
      Member

      Hm, i left omnisearch enabled. Disabled some other features.

    • #3211

      Max
      Staff

      Hey there, You must be logged in to view this reply!

      Login | Register | Forgot Password?

    • #3212

      yaofong
      Member

      Hi,

      I actually solved the problem by deactivating jetpack module related to widget.

      Thanks for pointing out the problem is related to Jetpack!

    • #3217

      Max
      Staff

      Hey there, You must be logged in to view this reply!

      Login | Register | Forgot Password?

    • #3227

      Jacob
      Staff

      Hey there, You must be logged in to view this reply!

      Login | Register | Forgot Password?

Viewing 12 reply threads
  • You must be logged in to reply to this topic.

This is a PRIVATE forum for verified users only, to view all replies/answers, you must be logged in!

© Copyright 2019 by wpthms.com. All Rights Reserved.