Serious Problems with menu

This is a PRIVATE forum for verified users only, to view all replies/answers, you must be logged in!

Status: not resolved

Tagged: 

Viewing 22 reply threads
  • Author
    Posts
    • #17484

      marcorroma
      Member

      Hi, it’s always me 🙂 I have another problem.
      I created a menu item with these settings:
      Post Block – Ajax – Default
      I added categories I want to display.
      The problem is that in the menu some previews display them updated, while others do not (like categories).
      In addition, in another menu item I see the 5-post previews and in other 4-posts previews.

      Can I have support on my site?
      This is my site:
      [REMOVED]

      The menu items are “EDIZIONI” with all the items at 5 and the “FORLI” item at 4 posts; and the “SEZIONI” menu item with the “CULTURA” and “SPETTACOLI” items that are not updated as the categories (older posts).

      I await your support. It is very important for my site.

      P.S. I tried to insert also the “SPORT” category in the “SEZIONI” menu and visualized its posts if I moved the mouse on “TUTTE” but if I moved the mouse on “SPORT” I didn’t see anything, not even a post. And the sports section has many posts (and posts with subcategories). Link: [REMOVED]

      • This topic was modified 1 mo, 2 w by  Jacob.
      • This topic was modified 1 mo, 2 w by  Jacob.
    • #17491

      Jacob
      Staff

      Hey there, You must be logged in to view this reply!

      Login | Register | Forgot Password?

    • #17502

      marcorroma
      Member

      I entered your code in custom-functions.php but it doesn’t work.

      OT. But what is the difference between “custom-functions.php” and “functions.php”?

    • #17503

      marcorroma
      Member

      PS. Can you remove the 2 links from my site?
      Many thanks

    • #17517

      Jacob
      Staff

      Hey there, You must be logged in to view this reply!

      Login | Register | Forgot Password?

    • #17523

      marcorroma
      Member

      I’ve done it several times. Deleted all the cache of my site.
      Nothing. Can you take a look now? please

    • #17524

      marcorroma
      Member

      MY site
      corriereromagna.it

    • #17528

      Jacob
      Staff

      Hey there, You must be logged in to view this reply!

      Login | Register | Forgot Password?

    • #17533

      marcorroma
      Member
      This reply has been marked as private.
    • #17534

      marcorroma
      Member
      This reply has been marked as private.
    • #17554

      Jacob
      Staff

      Hey there, You must be logged in to view this reply!

      Login | Register | Forgot Password?

    • #17558

      marcorroma
      Member

      Thanks. The problem of the “Sport” section is solved.
      I don’t understand why some menus are displayed at 4 posts and others at 5 posts. Some even to only 1 post.
      Why?

    • #17596

      Jacob
      Staff

      Hey there, You must be logged in to view this reply!

      Login | Register | Forgot Password?

    • #17611

      marcorroma
      Member

      I think the problem is that the posts of the subcategories don’t come see. Is it possible to fix this problem?
      I have many categories and subcategories, I can’t insert any subcategories in the menu.
      So I only insert the categories.
      But the categories have no posts, posts are published only in the sub-categories.

    • #17631

      Jacob
      Staff

      Hey there, You must be logged in to view this reply!

      Login | Register | Forgot Password?

    • #17647

      marcorroma
      Member

      Hi, I only displayed a post in the “sport” menu, but every day two or three posts are added to the “sport” sub categories.
      So the problem still exists…

    • #17667

      Jacob
      Staff

      Hey there, You must be logged in to view this reply!

      Login | Register | Forgot Password?

    • #17679

      marcorroma
      Member
      This reply has been marked as private.
    • #17728

      marcorroma
      Member

      Can you help me please?

    • #17750

      Jacob
      Staff

      Hey there, You must be logged in to view this reply!

      Login | Register | Forgot Password?

    • #17755

      marcorroma
      Member

      Hi, I disabled admin-ajax and disabled the cache module of my VPS and I have these errors. I’m also working on HSTS.
      Now I have restored admin-ajax. What could be the cause of the problem?
      admin-ajax was disabled even a little while ago, without problems.

      However the mega-menu does not display the child categories.

      • This reply was modified 2 d, 10 h by  marcorroma.
      • This reply was modified 2 d, 10 h by  marcorroma.
    • #17765

      Jacob
      Staff

      Hey there, You must be logged in to view this reply!

      Login | Register | Forgot Password?

    • #17772

      marcorroma
      Member

      Of course, the last version was updated a couple of weeks ago. Version 1.0.7.
      I await your message … It is important to me.

Viewing 22 reply threads
  • You must be logged in to reply to this topic.

This is a PRIVATE forum for verified users only, to view all replies/answers, you must be logged in!

© Copyright 2019 by wpthms.com. All Rights Reserved.