Page Error: Broke Link (HELP PLEASE!)

This is a PRIVATE forum for verified users only, to view all replies/answers, you must be logged in!

Status: not resolved

Tagged: 

  • This topic has 23 replies, 2 voices, and was last updated 6 y, 10 mo by  luenez.
Viewing 16 reply threads
  • Author
    Posts
    • #1875

      luenez
      Member

      Please help. I had just completed my website yesterday and I log in today to make a change to an error is all over my services page when it was perfectly fine the day before.

      On the backend of the wordpress where the page builder should be I find this error: 

      Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/characterbuilders/characterbuilders.co/wp-content/themes/creatiz/functions/extended/cmbf/includes/md-pb.php on line 47

      On the front endI find these errors:

      Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/characterbuilders/characterbuilders.co/wp-content/themes/creatiz/functions/theme-content-generator.php on line 38
      and
      Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/characterbuilders/characterbuilders.co/wp-content/themes/creatiz/functions/theme-interface.php on line 489

      I do not know where it came from nor how to fix it. In the past if this happened I usually just deleted the entire site and started again but I can not afford to because the site was completely finished. 

      My website is http://www.characterbuilders.co

      The login to my backend is accessed by login onto www.characterbuilders.co/wp-admin

      User: admin
      Pass: fulano12

      Please i have a government contract on the line if this website is not up. I just met with state officials yesterday. Please please please help

    • #1888

      Max
      Staff

      Hey there, You must be logged in to view this reply!

      Login | Register | Forgot Password?

      • #1892

        luenez
        Member

        No I have not updated the theme. I literally logged on the next day and the page was broken.

        Will this fix the problem right now? Or is this just your suggested after you fix the page?

    • #1893

      luenez
      Member

      I followed your instruction step by step and to no avail.

      I backed up my data, deleted the old files, installed the new, deleted all cache and I am still getting the error message on the backend of the site and service page of my website

    • #1899

      Max
      Staff

      Hey there, You must be logged in to view this reply!

      Login | Register | Forgot Password?

    • #1965

      Max
      Staff

      Hey there, You must be logged in to view this reply!

      Login | Register | Forgot Password?

    • #1976

      Max
      Staff

      Hey there, You must be logged in to view this reply!

      Login | Register | Forgot Password?

    • #1988

      luenez
      Member
      This reply has been marked as private.
    • #1989

      luenez
      Member

      Also please note that you were looking and working on the wrong page. 

      The link to the page is http://www.characterbuilder.co/service

      NOT www.characterbuilder.co/service-2

      I created another service page because I needed to get the site up in the meantime.

      If you look inside the wordpress and pull up the service pages on the backend the date of the one that needs editing was created on 2013/06/19 not the one created on 2013/11/13

      Thats where the page builder was not working and where I was it to look like the service page that your company created in the theme.

    • #1991

      Max
      Staff

      Hey there, You must be logged in to view this reply!

      Login | Register | Forgot Password?

    • #1993

      luenez
      Member
      This reply has been marked as private.
    • #2022

      luenez
      Member
      This reply has been marked as private.
    • #2028

      luenez
      Member
      This reply has been marked as private.
    • #2031

      Max
      Staff

      Hey there, You must be logged in to view this reply!

      Login | Register | Forgot Password?

    • #2032

      Max
      Staff
      This reply has been marked as private.
    • #2033

      luenez
      Member

      Ok,

      Ive given you the admin to my hosting where the cpanel would be, Ive given you the wordpress admin, I’ve given you my ftp admin. 

      What have I not provided? Are these the wrong things? If so where do I go to get what you need? 

    • #2035

      luenez
      Member
      This reply has been marked as private.
    • #2036

      luenez
      Member

      Hello,

      You can stop with looking into the php. My home-paralax page just deleted all the content i had along with the page builder content. I have no idea what happened and I can’t get it back within any of the revisions.

      Im just going to start from scratch for the 4th time. 

    • #1894

      luenez
      Member
      This reply has been marked as private.
    • #1901

      luenez
      Member
      This reply has been marked as private.
    • #1915

      luenez
      Member

      Hello,

      just seeing when this can be addressed?

    • #1966

      luenez
      Member
      This reply has been marked as private.
    • #1996

      Max
      Staff
      This reply has been marked as private.
    • #2034

      Max
      Staff

      Hey there, You must be logged in to view this reply!

      Login | Register | Forgot Password?

Viewing 16 reply threads
  • You must be logged in to reply to this topic.

This is a PRIVATE forum for verified users only, to view all replies/answers, you must be logged in!

© Copyright 2020 by wpthms.com. All Rights Reserved.