Maintenance Mode Error

This is a PRIVATE forum for verified users only, to view all replies/answers, you must be logged in!

Status: not resolved
Viewing 8 reply threads
  • Author
    Posts
    • #14283

      Hi!

      I just installed Elegance on my new website today. I originally bought it for another domain, but that domain has since expired and I don’t use it anymore.

      When I went to set the website to maintenance mode it just said ‘error’ every time I went to save…

      Help?

    • #14284

      Max
      Staff

      Hey there, You must be logged in to view this reply!

      Login | Register | Forgot Password?

    • #14286
      This reply has been marked as private.
    • #14290

      Hi Max,

      Did you receive my last message? 🙂

      Hannah

    • #14294

      Max
      Staff

      Hey there, You must be logged in to view this reply!

      Login | Register | Forgot Password?

    • #14297

      Hey Max,

      Here it is: http://worldofahimsa.com/

    • #14298

      But now I don’t need help with maintenance mode anymore. I’ve actually changed themes because Elegance wasn’t working but please feel free to have a look and let me know if you can get it working, as I really want to use it 🙂

    • #14299

      Max
      Staff

      Hey there, You must be logged in to view this reply!

      Login | Register | Forgot Password?

    • #14300

      Okay I’ll double check and then send you a private reply 🙂

Viewing 8 reply threads
  • You must be logged in to reply to this topic.

This is a PRIVATE forum for verified users only, to view all replies/answers, you must be logged in!

© Copyright 2020 by wpthms.com. All Rights Reserved.