Inline Related Posts not working

This is a PRIVATE forum for verified users only, to view all replies/answers, you must be logged in!

Status: resolved
Viewing 7 reply threads
  • Author
    Posts
    • #16343

      rfischmann
      Member

      I’ve enabled Inline Related Posts in Customizer, plugin is enabled, but I don’t see it in any posts. Any help?

      Cheers.

    • #16350

      Jacob
      Staff

      Hey there, You must be logged in to view this reply!

      Login | Register | Forgot Password?

    • #16360

      rfischmann
      Member

      I’ve set it in the Customizer to appear after the 3rd paragraph instead.

      But even on a 10-paragraph long post, it’s not showing up for me anywhere.

    • #16370

      Jacob
      Staff

      Hey there, You must be logged in to view this reply!

      Login | Register | Forgot Password?

    • #16373

      rfischmann
      Member

      Hahah okay. It’s showing up now, indeed.

    • #16374

      rfischmann
      Member

      Can’t we disable the inline related posts per post? Sometimes it might not look good, or not bring good related posts per tags…

    • #16384

      Jacob
      Staff

      Hey there, You must be logged in to view this reply!

      Login | Register | Forgot Password?

    • #16391

      rfischmann
      Member

      Then I won’t be able to use the feature, unfortunately…

Viewing 7 reply threads
  • You must be logged in to reply to this topic.

This is a PRIVATE forum for verified users only, to view all replies/answers, you must be logged in!

© Copyright 2020 by wpthms.com. All Rights Reserved.