Hero baner gradient and more

This is a PRIVATE forum for verified users only, to view all replies/answers, you must be logged in!

Status: resolved
  • This topic has 8 replies, 3 voices, and was last updated 5 y, 4 mo by  Dziduch.
Viewing 8 reply threads
  • Author
    Posts
    • #9114

      Dziduch
      Member

      Hello,

      I have a couple questions:
      1. How to remove the comments info and date from the Hero Banner on my homepage? http://www.headswideopen.com/czarymarygary2
      2. How do I set up one image size for that large image in the Hero Banner?
      3. How to remove any gradient from the Hero Banner?
      4. Do you know any plugin to change all my images: to bulk sharpen them and make them look better?
      5. How to put a bigger logo? I need a space for a bigger logo.
      6. How do I change a font for a completely new one, not in the theme list?

      Thanks

    • #9131

      Jacob
      Staff

      Hey there, You must be logged in to view this reply!

      Login | Register | Forgot Password?

    • #9162

      Dziduch
      Member

      Thanks for the things already resolved 🙂

      ad. 2. As for the Hero Baner first big image – what is happening right now is that it displays every time a different length image – sometimes very short and sometimes very long. Is there any code I can put to set a fixed image size to display there?
      From what you are writing it means that I have to re upload all my featured images to fit the size you have given. But I have too many posts to do that.
      What can we do with images length to set up one fixed size?
      ad. 5. As for logo size – my current logo size is too small. It doesn’t stand out. Is this possible to change something so that I could put a double size logo than I currently have?

    • #9163

      Dziduch
      Member

      Hello,

      I have 2 more things:

      1. Now after removing the gradient from Hero baner the white font is not well visible. How to make it look like here: http://projectnursery.com
      2. Something happened with my main nav menu: when you got to it, submenu items open nicely but when you want to hover over the items opened the menu disappears – it becomes impossible to click on anything.
      On your demo it works fine. What is the problem with my menu?

    • #9186

      Max
      Staff

      Hey there, You must be logged in to view this reply!

      Login | Register | Forgot Password?

    • #9212

      Dziduch
      Member

      Thanks,

      I didn’t understand what you meant with attaching the image because the logo there doesn’t look that much bigger but if it is the biggest I can have – please send me the code for it.

    • #9283

      Dziduch
      Member

      Hello,

      can you send me that logo increasing code please?

      Thanks

    • #9297

      Max
      Staff

      Hey there, You must be logged in to view this reply!

      Login | Register | Forgot Password?

    • #9352

      Dziduch
      Member

      The logo looks much better now, thanks 🙂

Viewing 8 reply threads
  • You must be logged in to reply to this topic.

This is a PRIVATE forum for verified users only, to view all replies/answers, you must be logged in!

© Copyright 2020 by wpthms.com. All Rights Reserved.