Google fonts not showing up!

This is a PRIVATE forum for verified users only, to view all replies/answers, you must be logged in!

Status: resolved

Tagged: 

Viewing 3 reply threads
  • Author
    Posts
    • #14492

      gnatamme
      Member

      I am trying to use the Ralway and lato google fonts in the elegance theme, but it just shows up as Arial. When I go to the theme options -> typography, it shows that Raleway and Lato are selected, but when I inspect the site on the front end, it’s just showing the default as Arial. When I view the sample theme at this link: http://preview.themeforest.net/item/elegance-a-flawlessly-minimalist-blogging-theme/full_screen_preview/10438295?_ga=1.47956642.444996937.1483980955 the google fonts are showing up, so it’s not a computer issue. Any advice is appreciated!

    • #14495

      Dhen
      Member

      I have the same kind of problem right now with sparkle. but it only happens with certain PC. It’s okay in my laptop but it’s not when I open my site with my office’s PC. I wonder why.

    • #14501

      Jacob
      Staff

      Hey there, You must be logged in to view this reply!

      Login | Register | Forgot Password?

    • #14502

      gnatamme
      Member

      Thanks so much for responding….for some reason it is now working! I uninstalled the theme and then reinstalled it and made sure to clear my cache and it’s working great now. Thanks!

Viewing 3 reply threads
  • You must be logged in to reply to this topic.

This is a PRIVATE forum for verified users only, to view all replies/answers, you must be logged in!

© Copyright 2020 by wpthms.com. All Rights Reserved.