favicon not working

This is a PRIVATE forum for verified users only, to view all replies/answers, you must be logged in!

Status: resolved
  • This topic has 15 replies, 4 voices, and was last updated 4 y, 6 mo by  Erick.
Viewing 15 reply threads
  • Author
    Posts
    • #12643

      Erick
      Member

      my favicon all of the sudden changed to an image and I have no idea what the image says and also I found this: https://goo.gl/photos/1YHUAxHVb3zTwPzU6

      was this a mistake or purposely done by someone with backend access that I am unaware of?

    • #12646

      My favicon doesn’t work too.
      I tried .ico and .png image and it doesn’t work.

    • #12674

      Jacob
      Staff

      Hey there, You must be logged in to view this reply!

      Login | Register | Forgot Password?

    • #12682

      Erick
      Member

      I did change some files to previews versions but I dont remember deleting any files. o.o maybe I did by accident. I have a back up. Which file did I delete so that I can re upload it

    • #12695

      Now is working 🙂 Thank you!

    • #12715

      Jacob
      Staff

      Hey there, You must be logged in to view this reply!

      Login | Register | Forgot Password?

    • #12723

      Erick
      Member

      🙁

    • #12818

      Erick
      Member

      ? any updates on this?

    • #12833

      Jacob
      Staff

      Hey there, You must be logged in to view this reply!

      Login | Register | Forgot Password?

    • #12856

      Erick
      Member

      i did. I am not sure it worked. how do you see my website?

    • #12929

      Erick
      Member

      mmm. I am not sure this is working. I’ve been testing it with different computers and it only shows in some tabs. ITs a pretty weird thingy.

    • #13090

      Erick
      Member

      bump. not working. not sure why. was working perfectly now it shows sometimes, others it doesnt.

    • #13096

      Max
      Staff

      Hey there, You must be logged in to view this reply!

      Login | Register | Forgot Password?

    • #13278

      Erick
      Member

      That did not work

    • #13292

      Max
      Staff

      Hey there, You must be logged in to view this reply!

      Login | Register | Forgot Password?

    • #13294

      Erick
      Member

      I did added manually because I read in google webmaster to place it in the head, but I think I did not formatted properly. I will added to Yoast like you mentioned. Thank you Max!

Viewing 15 reply threads
  • You must be logged in to reply to this topic.

This is a PRIVATE forum for verified users only, to view all replies/answers, you must be logged in!

© Copyright 2020 by wpthms.com. All Rights Reserved.