Error when updating theme settings

This is a PRIVATE forum for verified users only, to view all replies/answers, you must be logged in!

Status: not resolved

Tagged:  

  • This topic has 8 replies, 3 voices, and was last updated 5 y, 4 mo by  Jacob.
Viewing 8 reply threads
  • Author
    Posts
    • #10143

      Hi

      We’re having a terrible time trying to figure this out. Each time we try and save any settings via the backend of the theme (for example; colour, logo, font etc etc) an error appears and doesnt change the settings. We have tried various ways to fix this and searched through the forum looking at what people recommend to do.

      Your help would be really appreciated, as we’re kind of halted on the development.

      Thanks

    • #10170

      Jacob
      Staff

      Hey there, You must be logged in to view this reply!

      Login | Register | Forgot Password?

    • #10176
      This reply has been marked as private.
    • #10196

      Max
      Staff

      Hey there, You must be logged in to view this reply!

      Login | Register | Forgot Password?

    • #10220
      This reply has been marked as private.
    • #10260

      Jacob
      Staff

      Hey there, You must be logged in to view this reply!

      Login | Register | Forgot Password?

    • #10262
      This reply has been marked as private.
    • #10264
      This reply has been marked as private.
    • #10312

      Jacob
      Staff

      Hey there, You must be logged in to view this reply!

      Login | Register | Forgot Password?

Viewing 8 reply threads
  • You must be logged in to reply to this topic.

This is a PRIVATE forum for verified users only, to view all replies/answers, you must be logged in!

© Copyright 2020 by wpthms.com. All Rights Reserved.