duplicated date and ads not displaying

This is a PRIVATE forum for verified users only, to view all replies/answers, you must be logged in!

Status: not resolved
  • This topic has 14 replies, 3 voices, and was last updated 6 y, 1 mo by  Max.
Viewing 14 reply threads
  • Author
    Posts
    • #7530

      dacam84
      Member

      Hi there,

      I have posted couple of times with no answer, please help.

      im facing to issues at the moment:

      1) Duplicated date – Date appears duplicated on single posts. I have deleted, reinstalled and updated the theme and didnt work.

      2) Ads not displaying – Ads do not display on the header, footer or sidebars on the homepage but they do on single post.

      Please help

    • #7549

      Jacob
      Staff

      Hey there, You must be logged in to view this reply!

      Login | Register | Forgot Password?

    • #7658

      dacam84
      Member

      Hi Jacob,

      Thanks for your reply

      It seems the duplicated date is gone after updating today to the last version.

      I still have problems with adsense ads not displaying on the blog page that is set as homepage.

      I copied the adsense code and pasted it on the theme ads manager. Do you know what could be the problem??

      Thanks

    • #7679

      Max
      Staff

      Hey there, You must be logged in to view this reply!

      Login | Register | Forgot Password?

    • #7689

      dacam84
      Member
      This reply has been marked as private.
    • #7717

      Jacob
      Staff

      Hey there, You must be logged in to view this reply!

      Login | Register | Forgot Password?

    • #7721

      dacam84
      Member

      Ok so what you think i should do??

      its strange that the header works on single post but not on the homepage, also one of the widgets.

      what is your advice?

    • #7722

      dacam84
      Member

      i already tried responsive size ads n custom n none of them appeared on the homepage

    • #7743

      Max
      Staff

      Hey there, You must be logged in to view this reply!

      Login | Register | Forgot Password?

    • #7756

      dacam84
      Member

      ive just tested the header ad with a different size (from responsive to 728 x90) but still not displaying.

      What plugins should i deactivate?

    • #7758

      Max
      Staff

      Hey there, You must be logged in to view this reply!

      Login | Register | Forgot Password?

    • #7765

      dacam84
      Member

      No, it still does not show to me on HOMEPAGE,

      it does show on single post but not the homepage n is the same thing for coded ads on the banner area and widgets

    • #7805

      Max
      Staff

      Hey there, You must be logged in to view this reply!

      Login | Register | Forgot Password?

    • #7819

      dacam84
      Member

      I would like to keep it, because its not only the header its also the ones on the widgets and also the footer. They dont show on homepage but they do on single posts

      Do you know what could be the reason or solution?

      The ones on the widgets is a bigger problem i think

    • #7821

      Max
      Staff

      Hey there, You must be logged in to view this reply!

      Login | Register | Forgot Password?

Viewing 14 reply threads
  • You must be logged in to reply to this topic.

This is a PRIVATE forum for verified users only, to view all replies/answers, you must be logged in!

© Copyright 2021 by wpthms.com. All Rights Reserved.