CSS error – link to wpthms.com, and not working

This is a PRIVATE forum for verified users only, to view all replies/answers, you must be logged in!

Status: resolved
  • This topic has 7 replies, 3 voices, and was last updated 5 y by  mobility.
Viewing 6 reply threads
  • Author
    Posts
    • #2765

      mobility
      Member

      Hello,

      I have my site updated to latest version of wordpress and creatiz (as of yesterday).

      When opening, the site presents a css error –
      Failed to load resource: the server responded with a status of 404 (Not Found) – http://demo.wpthms.com/creatiz/wp-content/uploads/2013/05/creatiz.css?ver=1.0.9

      1 ) why is the theme loading css from wpthms.com, shouldn’t this be included and called as a local file?

      2 ) if it is supposed to load from wpthms.com, please put it back…

      3 ) where do i find the reference to this file so that I can change it?

      Thanks

    • #2767

      mobility
      Member

      update, it appears that this reference is made somewhere in the themeoptions.

      but now the site is even worse, the theme options reverted to default (with creatiz logo) and when trying to import options from my backup it gives OK but doesn’t really import the options.

      don’t know if you guys are editing something now or it is just a bug.

      anyway I can’t have a production website with the creatiz logo, so I’ll be reverting to yesterdays backup and waiting further instructions from wpthms on how to fix this.

    • #2862

      Max
      Staff

      Hey there, You must be logged in to view this reply!

      Login | Register | Forgot Password?

    • #3052

      mobility
      Member

      Hello,

      Changed icon font to font awesome (uploaded all files to my hosting). The icon list appears with the new icon names of font awesome (fa-*), and I updated the homepage choosing the icons from the new list.

      Problem is they still don’t appear (www.mobility.pt)

      Any idea why?

      Thanks

    • #3141

      mobility
      Member

      Dear @jacob,

      Just did that and it still doesn’t work.

      Any other thoughts?

    • #3145

      Jacob
      Staff

      Hey there, You must be logged in to view this reply!

      Login | Register | Forgot Password?

    • #3146

      mobility
      Member

      Thanks. If only I could have guessed that CSS code by myself this would have been solved weeks ago…

      It is working now.

    • #3140

      Jacob
      Staff

      Hey there, You must be logged in to view this reply!

      Login | Register | Forgot Password?

Viewing 6 reply threads
  • You must be logged in to reply to this topic.

This is a PRIVATE forum for verified users only, to view all replies/answers, you must be logged in!

© Copyright 2019 by wpthms.com. All Rights Reserved.