Built-in Skins doesn't work

This is a PRIVATE forum for verified users only, to view all replies/answers, you must be logged in!

Status: resolved
  • This topic has 22 replies, 6 voices, and was last updated 4 y, 9 mo by  Max.
Viewing 20 reply threads
  • Author
    Posts
    • #2800

      yaofong
      Member

      All the theme options config are working for me except the Built-in Skins.

      I chose a different skin color and set “Header color style” to primary color (or lighter). And it doesn’t reflect on the web site header.

      p/s. I had cleared the cache for many times.

      Please advise.

    • #2821

      yaofong
      Member

      yeah…it was folder permission problem.

      Thanks for the answer!

    • #2823

      Jacob
      Staff

      Hey there, You must be logged in to view this reply!

      Login | Register | Forgot Password?

    • #3556

      Stellaklyan
      Member

      It looks like I am having the same issue, I have tried to change write permissions for the theme, but it doesn’t work. Any other suggestions ?

    • #3575

      Max
      Staff

      Hey there, You must be logged in to view this reply!

      Login | Register | Forgot Password?

    • #3747

      Stellaklyan
      Member

      Sorry, I have forgotten to install child theme. Found custom-functions.php and added the code you have provided. Now after changing anything in the theme I don’t get error alert it shows Options updated. But after refreshing the page it shows blank page instead of the website.

    • #3753

      Jacob
      Staff

      Hey there, You must be logged in to view this reply!

      Login | Register | Forgot Password?

    • #3916

      tobo
      Member

      hey, i have the same problem, i added the lines to my functions and after the reload the page is a white blank page, but i can still use the admin panel.

      is there a solution for the problem?

      regards

    • #3932

      Jacob
      Staff

      Hey there, You must be logged in to view this reply!

      Login | Register | Forgot Password?

    • #3961

      tobo
      Member

      hey jacob,

      this maybe works only a couple of hours, after short time the page is blank again and i dont know what really happens there!

      since the last update it is a problem.

    • #3976

      Max
      Staff

      Hey there, You must be logged in to view this reply!

      Login | Register | Forgot Password?

    • #4326

      kevin
      Member

      Hi there, I’m having the same issue. I’ve tried the solutions above but haven’t been able to fix it.

    • #4333

      Jacob
      Staff

      Hey there, You must be logged in to view this reply!

      Login | Register | Forgot Password?

    • #4339

      kevin
      Member
      This reply has been marked as private.
    • #4340

      kevin
      Member
      This reply has been marked as private.
    • #4343

      Max
      Staff

      Hey there, You must be logged in to view this reply!

      Login | Register | Forgot Password?

    • #4345

      tobo
      Member

      hey i was able to fix this problem. actually it just was on my test server, i guess cause of old php version or some not correct permission setup.

      on my final server it works perfectly.

    • #4350

      kevin
      Member
      This reply has been marked as private.
    • #4365

      Jacob
      Staff

      Hey there, You must be logged in to view this reply!

      Login | Register | Forgot Password?

    • #4381

      kevin
      Member

      Thank you all for your help! I increased the memory limit and can now customize the built-in skins.

    • #4387

      Max
      Staff

      Hey there, You must be logged in to view this reply!

      Login | Register | Forgot Password?

    • #2812

      Jacob
      Staff

      Hey there, You must be logged in to view this reply!

      Login | Register | Forgot Password?

    • #3745

      Stellaklyan
      Member

      Where should I add this ? Wasn’t able find custom-functions.php in the files.

Viewing 20 reply threads
  • You must be logged in to reply to this topic.

This is a PRIVATE forum for verified users only, to view all replies/answers, you must be logged in!

© Copyright 2019 by wpthms.com. All Rights Reserved.