Bug (cosmetic) After partially translating theme, spinner icon never finishes

This is a PRIVATE forum for verified users only, to view all replies/answers, you must be logged in!

Status: resolved

Tagged: 

Viewing 8 reply threads
  • Author
    Posts
    • #9413

      VPPsparkle
      Member

      Hi There!

      So, I have translated the front-end of Sparkle, to my native language (Dutch), leaving most of the back-end in English. I came across quite a few grammar issues, so if you want a better English version, please let me know! I will be glad to help you out.

      Now, after I uploaded the translated .mo file to the theme, everytime when I save the theme options, the ‘spinner’ icon keeps on spinning and never goes away (to Options saved dialog)! The options DO get saved however…

      This would qualify as a cosmetic bug, but having a ‘succesfully saved’ dialog would be more reassuring.

    • #9446

      Jacob
      Staff

      Hey there, You must be logged in to view this reply!

      Login | Register | Forgot Password?

    • #9450

      VPPsparkle
      Member

      Hm, does that mean that a translation like:

      My translation %s is like this

      is NOT corrrect?

      • This reply was modified 5 y, 4 mo by  VPPsparkle.
      • This reply was modified 5 y, 4 mo by  VPPsparkle.
    • #9481

      Max
      Staff

      Hey there, You must be logged in to view this reply!

      Login | Register | Forgot Password?

    • #9509

      VPPsparkle
      Member

      No, there is no issue.

      But that’s not the point…
      I have to be able to translate the theme.

    • #9550

      VPPsparkle
      Member

      OK, Was troubleshooting today and I’m getting somewhere…!
      I deactivated Visual Composer Plug-in, and the problem seems solved!!

    • #9591

      VPPsparkle
      Member

      Deactivating WP Visual Composer Plug-in solved a lot more problems!

      – Custom Fonts are now working properly
      – WordPress News in the Admin Dashboard now shows up again.
      – Theme Skins now save and display properly.

      I keep VC deactivated for now. I don’t use it anyway!

    • #9630

      Max
      Staff

      Hey there, You must be logged in to view this reply!

      Login | Register | Forgot Password?

    • #9652

      VPPsparkle
      Member

      Yes, I did use the version included with the theme.
      I also used the latest FULL version, but all I got were the above mentioned problems!

      Cheers!

Viewing 8 reply threads
  • You must be logged in to reply to this topic.

This is a PRIVATE forum for verified users only, to view all replies/answers, you must be logged in!

© Copyright 2020 by wpthms.com. All Rights Reserved.