Blank space below “Post Block Slider”.

This is a PRIVATE forum for verified users only, to view all replies/answers, you must be logged in!

Status: not resolved
Viewing 10 reply threads
  • Author
    Posts
    • #19024

      I’m stuck with a huge blank space under a block (a “Post Block Slider” type). By assessing the code, I could learn the block’s height is set to a much bigger value than it’s needed, considering the content’s height. Thing is, the element just below the slider appears long-distance far from it, specially on mobile. I’ve tried to fix it by creating an id and altering the height. It turned out worse because, given the height stayed settled, one of two things came along: the blocks piled up or the blank stayed. How can I solve this?
      I am using Newsbeat, New Yolk Times demo, creating with WPBakery.

      Best regards,

    • #19027

      Jacob
      Staff

      Hey there, You must be logged in to view this reply!

      Login | Register | Forgot Password?

    • #19041

      Hi, the website is this: https://ciencia.ufpr.br. The problem is the Post Block Slider at the top of the main page.
      Thank you.

    • #19056

      Jacob
      Staff

      Hey there, You must be logged in to view this reply!

      Login | Register | Forgot Password?

    • #19057

      Hello, I applied the css but that didn’t solve the problem.
      What else can I try?

    • #19058

      Jacob
      Staff

      Hey there, You must be logged in to view this reply!

      Login | Register | Forgot Password?

    • #19061

      I try change a bit putting a negative value (after some tests) and the blank space get little (wihthout be pilled up) but it isn’t the ideal solution… is there some way the block keep the same distance without blank spaces no matter the device

      Cod I use:

      .pbs-slider{
      margin-bottom: -5px !important
      }

    • #19063

      Jacob
      Staff

      Hey there, You must be logged in to view this reply!

      Login | Register | Forgot Password?

    • #19071

      With 0 the blank space remain… maybe the problem is in another element, I think that the problem is with the original navigation of the Post Block Slider, it is below, exactly in the blank space, but we are using into the side… maybe some problem with this change…
      What do you think?

    • #19091

      Jacob
      Staff

      Hey there, You must be logged in to view this reply!

      Login | Register | Forgot Password?

    • #19135

      I do that and it doesn’t solve the problem.

Viewing 10 reply threads
  • You must be logged in to reply to this topic.

This is a PRIVATE forum for verified users only, to view all replies/answers, you must be logged in!

© Copyright 2021 by wpthms.com. All Rights Reserved.