Visual Composer Content Gone

This topic is: Resolved

This is a PRIVATE forum for verified users only, to view the replies/answers, you must be logged in!

This topic contains 17 replies, has 5 voices, and was last updated by  theDeusBerlin 1 year, 1 month ago.

  • Author
    Posts
  • #13623

    Thakksy
    Member
    Post count: 327

    For some reason the content on visual composer has gone! It’s still there under classic view but can’t use that to set up pages or edit. Any help would be great.

    https://goo.gl/photos/LoWKCy8knH212nfs5

  • #13626

    Max
    Staff
    Post count: 3150

    Hey there, You must be logged in to view this reply!

    Login | Register | Forgot Password?

  • #13646

    Thakksy
    Member
    Post count: 327

    I did install the anspress plugin but later deleted it because it was causing issues with the themes thumbnail widget as posted in another topic. It did occur around the time i updated wordpress.

    I can’t find the debug console, where is that?

  • #13647

    Thakksy
    Member
    Post count: 327

    ok think i found it on Chrome:

    The deviceorientation event is deprecated on insecure origins, and support will be removed in the future. You should consider switching your application to a secure origin, such as HTTPS. See https://goo.gl/rStTGz for more details.
    tfav_msix_pcruises_msixpc915ban1.js:7 Failed to execute 'write' on 'Document': It isn't possible to write into a document from an asynchronously-loaded external script unless it is explicitly opened.
    tfav_msix_pcruises_msixpc915ban1.js:7 Failed to execute 'write' on 'Document': It isn't possible to write into a document from an asynchronously-loaded external script unless it is explicitly opened.
    http://www.cruisehive.com/wp-content/plugins/adrotate/library/jquery.adrotate.clicktracker.js Failed to load resource: the server responded with a status of 404 (Not Found)
    ba.js?d803588:1 -- BAP [https://googleads.g.doubleclick.net/pagead/ads?client=ca-pub-99831531364060…C728%2C90&vis=2&rsz=%7C%7Cc%7C&abl=NS&ppjl=f&pfx=0&fu=16&bc=1&ifi=1&dtd=54]:  Broadcasting frame coverage message: 42613 (11593)
    ba.js?d803588:1 -- BAP [https://googleads.g.doubleclick.net/pagead/ads?client=ca-pub-99831531364060…C728%2C90&vis=2&rsz=%7C%7Cc%7C&abl=NS&ppjl=f&pfx=0&fu=16&bc=1&ifi=1&dtd=54]:  Generated the following notice: 42613 (11593) h:90 w:728 t:0 l:0 pt:0 pl:0 mode:5
    ba.js?d803588:1 -- BAP [https://googleads.g.doubleclick.net/pagead/ads?client=ca-pub-99831531364060…C728%2C90&vis=2&rsz=%7C%7Cc%7C&abl=NS&ppjl=f&pfx=0&fu=16&bc=1&ifi=1&dtd=54]:  Logging action: I for 42613
    ba.js?d803588:1 -- BAP [https://googleads.g.doubleclick.net/pagead/ads?client=ca-pub-99831531364060…C728%2C90&vis=2&rsz=%7C%7Cc%7C&abl=NS&ppjl=f&pfx=0&fu=16&bc=1&ifi=1&dtd=54]:  [setIntervalWithFalloff] dropping timer to 5 sec
    ba.js?d803588:1 -- BAP [https://googleads.g.doubleclick.net/pagead/ads?client=ca-pub-99831531364060…C728%2C90&vis=2&rsz=%7C%7Cc%7C&abl=NS&ppjl=f&pfx=0&fu=16&bc=1&ifi=1&dtd=54]:  [setIntervalWithFalloff] killing timer completely
    sun1.jpg:1 GET http://www.cruisehive.com/wp-content/uploads/2015/07/sun1.jpg 522 (Origin Connection Time-out)

    i did notice the adrotate plugin there but i deleted that plugin over a month ago!

  • #13648

    Thakksy
    Member
    Post count: 327

    I solved that adrotate plugin issue and after checking again the error has gone but the content still doesn’t load in page edit mode in visual composer.

  • #13656

    Erick
    Member
    Post count: 1024

    Visual composer doesnt work on mine, I think is outdated license

  • #13657

    Thakksy
    Member
    Post count: 327

    Yeah must be that then as we both have the same problem

  • #13658

    theDeusBerlin
    Member
    Post count: 42

    Ok, same here, can’t use Visual composer, too (like in your screenshot).

  • #13669

    Thakksy
    Member
    Post count: 327

    I just update to the latest version today and in the change log it did mention the latest Visual Composer version but after checking again it is still not coming up like the first post.

  • #13672

    Erick
    Member
    Post count: 1024

    were you actually able to update the plugin without the license number?

  • #13673

    Thakksy
    Member
    Post count: 327

    No, i updated to the latest version of Sparkle which included a Visual Composer update.

  • #13674

    Jacob
    Staff
    Post count: 2420

    Hey there, You must be logged in to view this reply!

    Login | Register | Forgot Password?

  • #13678

    Thakksy
    Member
    Post count: 327

    Still not coming up! i really need this resolved.

  • #13698

    Thakksy
    Member
    Post count: 327

    Guys can i please get this fixed, it’s now been a week!

  • #13715

    Max
    Staff
    Post count: 3150

    Hey there, You must be logged in to view this reply!

    Login | Register | Forgot Password?

  • #13722

    Thakksy
    Member
    Post count: 327

    Yes, finally there is a god! What did you do?

  • #13733

    Erick
    Member
    Post count: 1024

    Do you guys have the latest version of visual composer?

  • #13737

    theDeusBerlin
    Member
    Post count: 42

    @Erick: VC version 4.11.2 from latest theme version. Working for me now.

You must be logged in to reply to this topic.

This is a PRIVATE forum for verified users only, to view the replies/answers, you must be logged in!