Update on theme – error

This topic is: Not resolved

This is a PRIVATE forum for verified users only, to view the replies/answers, you must be logged in!

This topic contains 44 replies, has 5 voices, and was last updated by  Jacob 1 year, 5 months ago.

  • Author
    Posts
  • #13002

    jmarie216
    Member
    Post count: 47

    Please HELP! I just updated my theme and now when I go to preview my site, I see all the text, just titles and links, etc in a really skinny line that goes down the middle of my site and don’t see the photos or anything. What happened and how do I fix it?

  • #13003

    jmarie216
    Member
    Post count: 47
    This reply has been marked as private.
  • #13005

    theDeusBerlin
    Member
    Post count: 42

    Same problem here. No menu, no footer und no pictures after update. ( same as here http://wpthms.com/support/topic/home-page-misconfiguration-after-last-update/#post-13004 )

  • #13007

    theDeusBerlin
    Member
    Post count: 42

    http://prnt.sc/a2suu3 (after update)

  • #13010

    Jacob
    Staff
    Post count: 2508

    Hey there, You must be logged in to view this reply!

    Login | Register | Forgot Password?

  • #13012

    Jacob
    Staff
    Post count: 2508

    Hey there, You must be logged in to view this reply!

    Login | Register | Forgot Password?

  • #13026

    jmarie216
    Member
    Post count: 47

    Jacob,

    Thank you! I deactivated the plugin that you had mentioned was conflicting. Just a few additional things:

    1 – Is the problem that I had, something I was able to fix or was it more of an issue with the theme being installed? (just curious to learn for the future)

    2 – You mentioned cache plugins to get rid of them, what is a Cache Plugin?

    3 – All my settings were there for my maintenance page still (although I still had to turn it on), but my log in page, I have it customized and it isn’t showing as customized. I had even double checked it.

    Thanks!

  • #13027

    jmarie216
    Member
    Post count: 47

    Jacob,

    Is there a great pinterest plugin you could recommend since the one I had was conflicting? I searched all over and found that one and actually liked it, lol…but I like my hero banner more.

  • #13040

    Jacob
    Staff
    Post count: 2508

    Hey there, You must be logged in to view this reply!

    Login | Register | Forgot Password?

  • #13052

    jmarie216
    Member
    Post count: 47

    Thanks Jacob…Also, all my settings are in tack for my maintenance page and log in. but for my log in page, they aren’t viewed as customized. How do I fix that?

  • #13072

    Max
    Staff
    Post count: 3150

    Hey there, You must be logged in to view this reply!

    Login | Register | Forgot Password?

  • #13079

    vijayk
    Member
    Post count: 7

    Hi,

    Since the update my website in not showing breaking news section and secondly hero banners not working. zenkast.com/blog

  • #13098

    Max
    Staff
    Post count: 3150

    Hey there, You must be logged in to view this reply!

    Login | Register | Forgot Password?

  • #13392

    theDeusBerlin
    Member
    Post count: 42

    Hey there,

    I’ve tried the steps here but still not working for me. I can’t see pictures (and no hero banner although is activated) after update.

    http://prntscr.com/alj66o
    http://prntscr.com/alj6dw

  • #13423

    theDeusBerlin
    Member
    Post count: 42

    Not resolved right now.

  • #13426

    Max
    Staff
    Post count: 3150

    Hey there, You must be logged in to view this reply!

    Login | Register | Forgot Password?

  • #13447

    theDeusBerlin
    Member
    Post count: 42

    You can see the .jpg in the code on second screenshot – so images exist and set.

  • #13496

    theDeusBerlin
    Member
    Post count: 42

    So far no solution.

  • #13500

    Jacob
    Staff
    Post count: 2508

    Hey there, You must be logged in to view this reply!

    Login | Register | Forgot Password?

  • #13511

    theDeusBerlin
    Member
    Post count: 42

    Tried to flush all cached pages, also deactivated WP-Super-Cache during theme update, but still no images.

  • #13523

    Max
    Staff
    Post count: 3150

    Hey there, You must be logged in to view this reply!

    Login | Register | Forgot Password?

  • #13590

    theDeusBerlin
    Member
    Post count: 42

    I have sent the data via the contact us form.

  • #13605

    Max
    Staff
    Post count: 3150

    Hey there, You must be logged in to view this reply!

    Login | Register | Forgot Password?

  • #13607

    theDeusBerlin
    Member
    Post count: 42

    Everything is backuped, thank you a lot.

    • This reply was modified 1 year, 6 months ago by  theDeusBerlin.
    • This reply was modified 1 year, 6 months ago by  theDeusBerlin.
  • #13632

    Max
    Staff
    Post count: 3150

    Hey there, You must be logged in to view this reply!

    Login | Register | Forgot Password?

  • #13636

    theDeusBerlin
    Member
    Post count: 42

    Thank you a lot. But I can’t see menu and footer now.

  • #13638

    Max
    Staff
    Post count: 3150

    Hey there, You must be logged in to view this reply!

    Login | Register | Forgot Password?

  • #13640

    theDeusBerlin
    Member
    Post count: 42

    In fact, it was because of edited files in child theme folder. 🙁

    I hope this is now my last question: Why there is infinity scroll on my home page after update? I I want to turn it off again.
    If I navigate in the backend to my home page (Startseite) I can’t see the Visual Composer backend editor to change anything.

  • #13642

    theDeusBerlin
    Member
    Post count: 42

    Browser console: http://prnt.sc/asd384

  • #13683

    Jacob
    Staff
    Post count: 2508

    Hey there, You must be logged in to view this reply!

    Login | Register | Forgot Password?

  • #13687

    theDeusBerlin
    Member
    Post count: 42

    After update my page editor is totally broken. Can you look briefly at that, please? You still have my login credentials.

  • #13714

    Max
    Staff
    Post count: 3150

    Hey there, You must be logged in to view this reply!

    Login | Register | Forgot Password?

  • #13718

    theDeusBerlin
    Member
    Post count: 42
    This reply has been marked as private.
  • #13724

    Max
    Staff
    Post count: 3150

    Hey there, You must be logged in to view this reply!

    Login | Register | Forgot Password?

  • #13729

    theDeusBerlin
    Member
    Post count: 42

    Updated theme and all plugins – caching plugin is temporary deactivated.

    Visual Composer is working fine now! Thanks a lot.

    But now my featured images disappeared again. 🙁

  • #13730

    theDeusBerlin
    Member
    Post count: 42
    This reply has been marked as private.
  • #13751

    Jacob
    Staff
    Post count: 2508

    Hey there, You must be logged in to view this reply!

    Login | Register | Forgot Password?

  • #13758

    theDeusBerlin
    Member
    Post count: 42

    Thanks a lot, the thumbnails works now!
    But how can it be that my page editor is totally broken now again?

  • #13779

    theDeusBerlin
    Member
    Post count: 42

    I can’t change anything on my front page. Can you look briefly at that, please? (I have changed nothing. It’s since your changes in child theme … page editor is broken.)

  • #13780

    Jacob
    Staff
    Post count: 2508

    Hey there, You must be logged in to view this reply!

    Login | Register | Forgot Password?

    • #13791

      jmarie216
      Member
      Post count: 47

      Jacob,

      I had tried disabling one plugin at a time and it didn’t seem to make a difference. I can go ahead and add that code you gave me, but where is the wp-config.php located so I can add the code to it?
      Thanks!

      • #13795

        theDeusBerlin
        Member
        Post count: 42

        located in the root of your wordpress installation on your ftp-server

  • #13782

    theDeusBerlin
    Member
    Post count: 42

    Ok, it’s because of WP Super Cache. Now I’ve installed W3 Total Cache – but the same. Do you know this problem?

    • #13796

      theDeusBerlin
      Member
      Post count: 42

      Is it a known problem? I could not solve it.

  • #13805

    Jacob
    Staff
    Post count: 2508

    Hey there, You must be logged in to view this reply!

    Login | Register | Forgot Password?

You must be logged in to reply to this topic.

This is a PRIVATE forum for verified users only, to view the replies/answers, you must be logged in!