Unknown error

This topic is: Not resolved

This is a PRIVATE forum for verified users only, to view the replies/answers, you must be logged in!

This topic contains 10 replies, has 2 voices, and was last updated by  Erick 1 month ago.

  • Author
    Posts
  • #14230

    Erick
    Member
    Post count: 1022

    why am I getting this?

    https://goo.gl/photos/GpjDzQU6zTvjMYW59

    this is basically the line

    add_filter( ‘yt_site_head_ads’, ‘custom_head_ads_tue04820140638’ );

    function custom_head_ads_tue04820140638( $ads_content ){
    if( is_home() || is_front_page() || is_page() )
    $ads_content = ”;

    return $ads_content;
    }

    add_filter( ‘yt_site_foot_ads’, ‘custom_foot_ads_tue04820140638’ );

    function custom_foot_ads_tue04820140638( $ads_content ){
    if( !is_home() && !is_front_page() )
    $ads_content = ”;

    return $ads_content;
    }

    What happens is that it blocks the main page, I have to reload it at least 10 times before it lets me go through

  • #14231

    Jacob
    Staff
    Post count: 2339

    Hey there, You must be logged in to view this reply!

    Login | Register | Forgot Password?

  • #14238

    Erick
    Member
    Post count: 1022

    Nope. Still same issue. Strange

  • #14239

    Jacob
    Staff
    Post count: 2339

    Hey there, You must be logged in to view this reply!

    Login | Register | Forgot Password?

  • #14246

    Erick
    Member
    Post count: 1022
    This reply has been marked as private.
  • #14255

    Jacob
    Staff
    Post count: 2339

    Hey there, You must be logged in to view this reply!

    Login | Register | Forgot Password?

  • #14259

    Erick
    Member
    Post count: 1022

    Yes it does. At least once every 2 days.

  • #14260

    Erick
    Member
    Post count: 1022

    It just happened right now. and I was using and incognito window. So was clear of caches

  • #14261

    Jacob
    Staff
    Post count: 2339

    Hey there, You must be logged in to view this reply!

    Login | Register | Forgot Password?

  • #14287

    Erick
    Member
    Post count: 1022

    I did but this has nothing to do with. would it be simple to just remove the line? perhaps hide it using css?

    • This reply was modified 2 months, 2 weeks ago by  Erick.
    • This reply was modified 2 months, 2 weeks ago by  Erick.
  • #14374

    Erick
    Member
    Post count: 1022

    I deleted the line. Has not given problems since then

You must be logged in to reply to this topic.

This is a PRIVATE forum for verified users only, to view the replies/answers, you must be logged in!