Theme Options Not Saving, Custom CSS Not Working

This topic is: Resolved

This is a PRIVATE forum for verified users only, to view the replies/answers, you must be logged in!

This topic contains 15 replies, has 4 voices, and was last updated by  Jacob 1 year, 6 months ago.

  • Author
    Posts
  • #8393

    jsmnblackwell
    Member
    Post count: 7

    Hi,

    I’m having a difficult time saving any changes that I make within the theme options. I am using the child theme, Little Sparkle, and I got it to save once, but now it’s not working at all. I’ve read through some of the topics on the forum and tried using the suggested css in the custom-functions.php, but every time I add custom css, the coding just appears at the top of my website and doesn’t make any changes. Please help. Thanks!

  • #8394

    jsmnblackwell
    Member
    Post count: 7

    Hi,

    I just discovered that the changes are showing if I access my website using Mozilla, but not when I’m using Google Chrome or Safari, which are my primary browsers. Is there something that I can do to make sure all my changes show regardless of the browser that I’m using? Please let me know.

    My website is theb-well.com if you want to look at it on the different browsers. – you will see that the footer and secondary color is different depending on the browser you’re using. Thanks!

  • #8416

    Max
    Staff
    Post count: 3150

    Hey there, You must be logged in to view this reply!

    Login | Register | Forgot Password?

  • #8424

    jsmnblackwell
    Member
    Post count: 7

    Thanks for getting back to me. I don’t get an error message when saving changes in the Theme Options, but the changes don’t show up on my website – or maybe I’m not using the correct CSS?

    These are the things I would like to do:
    1. Move header logo above my Nav menu, instead of being on the same line. I did some research through the forms and found a custom css code that was provided to a user previously and I added that, but it did not make the changes.
    2. In my navigation menu, I would like to remove the background when hovering, and instead just change the font color. Can you please provide the code for this?
    3. Is there a way to use different sidebars on different pages?
    4. Can I make my “Shop” menu item a different color than my other menu items?
    5. Is there a widget that will display woocommerce products in a grid with only the pictures? Or can I do this with a widget that was included in the theme? I tried using Woocommerce: Products widget, but it shows a list.

    That’s all for now 🙂 I will provide my wordpress admin info in another post, so I can keep this one public if anyone else needs this help. Thanks!

  • #8425

    jsmnblackwell
    Member
    Post count: 7
    This reply has been marked as private.
  • #8428

    Jacob
    Staff
    Post count: 2323

    Hey there, You must be logged in to view this reply!

    Login | Register | Forgot Password?

  • #8430

    jsmnblackwell
    Member
    Post count: 7

    Thank you for making those changes! You mentioned downloading an attachment to the child theme, but I don’t see one on your reply. Can you please send attachment again?

  • #8439

    jsmnblackwell
    Member
    Post count: 7

    I also would like my logo to be larger, I’ve tried uploading larger images but it is not adjusting the size. I looked through past topics, but did not see an exact answer. Can you please help with this as well as sending the aforementioned attachment? Thanks!

  • #8440

    jsmnblackwell
    Member
    Post count: 7

    Is there also a way to remove the date from carousel posts? I’m using on of them to display products and I don’t want the date shown.

  • #8461

    Jacob
    Staff
    Post count: 2323

    Hey there, You must be logged in to view this reply!

    Login | Register | Forgot Password?

  • #8471

    jsmnblackwell
    Member
    Post count: 7

    Thank you for your help!

  • #8497

    Jacob
    Staff
    Post count: 2323

    Hey there, You must be logged in to view this reply!

    Login | Register | Forgot Password?

  • #9590

    kirtimansharma
    Member
    Post count: 3

    I m facing the same problem as comment 8416

    The changes are visible in mozilla but not in opera and chrome.

    I m just making simple changes to header color, and content bg color and using some custom css.
    I have deleted the cache plugin to check if that was causing the error but no use. Kindly help my site is helpbiotech.org

  • #9655

    Max
    Staff
    Post count: 3150

    Hey there, You must be logged in to view this reply!

    Login | Register | Forgot Password?

  • #9681

    kirtimansharma
    Member
    Post count: 3

    Yes Maxxi. The issue is resolved. It was due to aggressive caching and use of cloudflare. Once I enabled the development mode in cloudflare and cleared cache, custom css started showing.

  • #9701

    Jacob
    Staff
    Post count: 2323

    Hey there, You must be logged in to view this reply!

    Login | Register | Forgot Password?

You must be logged in to reply to this topic.

This is a PRIVATE forum for verified users only, to view the replies/answers, you must be logged in!