Theme Keeps Deleting Content

This topic is: Not resolved

This is a PRIVATE forum for verified users only, to view the replies/answers, you must be logged in!

This topic contains 5 replies, has 4 voices, and was last updated by  Jacob 2 years, 3 months ago.

  • Author
    Posts
  • #2039

    luenez
    Member
    Post count: 31

    Hello,

    I have had major trouble with this theme in the past. To solve the issue and to save your support the back and forth I deleted the entire site, its database, and mysql content.

    I rebuilt the site and began working on the hompage using the home -paralax page the came with the theme. I edited the content i wanted in the page builder, hit save, and the page builder crashes causing error message on both the page builder and live homepage of the site.

    Luckily I had backed up the site however my Homepage now had no content on the front end or in the page builder. 

    Is there a way to have this page re-created for me as the demo was and is there a way to prevent future page builders from being broken. I fear working on another page because that one will break too. 

    Please help

    I am really at my end with trying to get this theme to work. 

  • #2040

    wpthms
    Staff
    Post count: 260

    Hey there, You must be logged in to view this reply!

    Login | Register | Forgot Password?

  • #4359

    conversion-culture
    Member
    Post count: 1

    I just had the same thing happen to me. I have spent so many hours developing and tweaking this wedding website, and now it is all gone after I pressed update…

    Please help me.

    lawrenceandinessa.com

  • #4435

    Jacob
    Staff
    Post count: 2312

    Hey there, You must be logged in to view this reply!

    Login | Register | Forgot Password?

  • #2387

    luenez
    Member
    Post count: 31

    Hello,

    EMERGENCY PLEASE HELP

    Since this post I had restarted the website and re-created the pages. All was well for a while but now I just updated one of the pages and the site went haywire again.

    http://www.characterbuilders.co/pages/services/ is the page that no longer works. I am in the middle of bringing in business and if the potential client sees the site is not working WE ARE SCREWED!

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/characterbuilders/characterbuilders.co/wp-content/themes/creatiz/functions/theme-content-generator.php on line 38
    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/characterbuilders/characterbuilders.co/wp-content/themes/creatiz/functions/theme-interface.php on line 489

    These are the errors occurring above! Please please please can they be fixed? And can it be fixed today??

    My wordpress login is 

    http://www.characterbuilders.co/wp-admin
    username: removed
    password: removed

    • This reply was modified 2 years, 8 months ago by  wpthms. Reason: Edited by Admin
    • This reply was modified 2 years, 8 months ago by  wpthms. Reason: Edited by Admin
  • #2390

    wpthms
    Staff
    Post count: 260

    Hey there, You must be logged in to view this reply!

    Login | Register | Forgot Password?

You must be logged in to reply to this topic.

This is a PRIVATE forum for verified users only, to view the replies/answers, you must be logged in!