Taxonomy term list is empty

This topic contains 1 reply, has 1 voice, and was last updated by  joseibi 1 year, 11 months ago.

  • Author
    Posts
  • #5772

    joseibi
    Member
    Post count: 1

    I have set up a drupal 7.34 multilang site, running with Maxx. I’ve set up taxonomy but no items appear in the listing for the terms. Terms are correctly tagged and the vocabulary’s machine name is ‘project’. The content type for the item is portfolio and the term reference field is correct.

    This is the html that gets displayed in an empty term listing where items should be appearing:

    <!--main content-->
            <div id="main-content-wrapper" class="fixed-width-wrapper  sidebar-left">
    						<!--breadcrums-->
                <div id="breadcrumb-wrapper" class="float-left">
    				<ul class="breadcrumbs"><li><a href="/">Inicio</a></li><li>Dedal, dedales</li></ul>            </div>
                <!--/breadcrums-->
    						
                <!--Page title-->
                <h1 class="page-title cufon first-word double-color">Dedal, dedales</h1>
                <!--/Page title-->
    			
    			            <!--content-->
                <div id="content" class="eq-h">
                    <!--post entry-->
                    <article class="post-entry">
                        <!--entry content-->
                        <div class="entry-content">
    					  <div class="region region-content">
        <div id="block-system-main" class="block block-system"  ><div class="block-inner clearfix"><div ><div class="term-listing-heading"><div id="taxonomy-term-21" class="taxonomy-term vocabulary-project">
    
      
      <div class="content">
          </div>
    
    </div>
    </div>
    
    </div></div></div>  </div>
                           
                        </div>
                        <!--/entry content-->
                        
                    </article>
                    <!--/post entry-->
                    
                    <div class="clear"></div>
                </div>
                <!--/content-->
    						<!--Content-->
                
            <!--/Content-->
        </div>
        <!--/main content-->

    Maxx hasn’t been modified.

    What is wrong? Can you help me please?

    Thanks in advance.

  • #5774

    joseibi
    Member
    Post count: 1

    forgot:
    it does work with other themes so the problem is with maxx

You must be logged in to reply to this topic.