Sub-forums not displaying

This topic is: Resolved

This is a PRIVATE forum for verified users only, to view the replies/answers, you must be logged in!

This topic contains 7 replies, has 3 voices, and was last updated by  AlexTheGeek 1 year, 3 months ago.

  • Author
    Posts
  • #11209

    AlexTheGeek
    Member
    Post count: 9

    Hello,

    So I found this code on the site to display the forum with only one sidebar:

    add_filter( 'yt_before_return_theme_options_data', 'theme_demo_action_fri041120140702' );
    function theme_demo_action_fri041120140702( $data ){
        if( is_bbpress( ))
        	$data['layout'] = 'right-sidebar';
    
    	return $data;
    }

    But this makes the sub-forums not show up 🙁

  • #11220

    Max
    Staff
    Post count: 3150

    Hey there, You must be logged in to view this reply!

    Login | Register | Forgot Password?

  • #11225

    AlexTheGeek
    Member
    Post count: 9
    This reply has been marked as private.
  • #11241

    AlexTheGeek
    Member
    Post count: 9

    hello?

  • #11244

    Jacob
    Staff
    Post count: 2323

    Hey there, You must be logged in to view this reply!

    Login | Register | Forgot Password?

  • #11245

    AlexTheGeek
    Member
    Post count: 9

    I have the code I posted above in my custom-functions.php in my child theme, I tried removing it and that is the code snippet that is causing the problem…

  • #11246

    Jacob
    Staff
    Post count: 2323

    Hey there, You must be logged in to view this reply!

    Login | Register | Forgot Password?

  • #11247

    AlexTheGeek
    Member
    Post count: 9

    That worked! Thank you so much 😀

You must be logged in to reply to this topic.

This is a PRIVATE forum for verified users only, to view the replies/answers, you must be logged in!