Split: Broken Menu On Mobile After Update

This topic is: Resolved

This is a PRIVATE forum for verified users only, to view the replies/answers, you must be logged in!

This topic contains 6 replies, has 3 voices, and was last updated by  theurbanquarters 1 year, 6 months ago.

  • Author
    Posts
  • #9167

    theurbanquarters
    Member
    Post count: 22

    Hi! I just bought the Elegance theme and few days ago and I can see my logo on the scrolling menu on mobile however when I scroll down and then scroll to the top again the menu goes blank (no logo). My blog site is theurbanquarters.com Would anyone be able to assist? Thanks in advance!

    • This topic was modified 1 year, 6 months ago by  theurbanquarters.
    • This topic was modified 1 year, 6 months ago by  Max.
    • This topic was modified 1 year, 6 months ago by  theurbanquarters.
    • This topic was modified 1 year, 6 months ago by  Max.
  • #9199

    Max
    Staff
    Post count: 3150

    Hey there, You must be logged in to view this reply!

    Login | Register | Forgot Password?

  • #9216

    theurbanquarters
    Member
    Post count: 22

    Hi Maxxi – Thanks for moving my post.

    The logo stays ‘pinned’ to the top of the page when I scroll down the first time. The issue is when I scroll back up to the top of the page and then scroll down again it disappears (menu goes completely white).

    Any ideas?

  • #9241

    Jacob
    Staff
    Post count: 2312

    Hey there, You must be logged in to view this reply!

    Login | Register | Forgot Password?

  • #9312

    theurbanquarters
    Member
    Post count: 22

    Hi Jacob,
    Thanks for getting back to me. I have resolved the issue on mobile by moving the social media widgets to the top header. However when I scroll down on Firefox it puts the logo in the header but the rest of the menu items (categories) below the header regardless of the size of the webpage. It seems to work okay on safari. This is my site: http://theurbanquarters.com/
    Thank you!

  • #9324

    Jacob
    Staff
    Post count: 2312

    Hey there, You must be logged in to view this reply!

    Login | Register | Forgot Password?

  • #9345

    theurbanquarters
    Member
    Post count: 22

    Thank you Jacob! All resolved 🙂

You must be logged in to reply to this topic.

This is a PRIVATE forum for verified users only, to view the replies/answers, you must be logged in!