Slide 1 shows title bar even though title & description are blank

This topic is: Resolved

This is a PRIVATE forum for verified users only, to view the replies/answers, you must be logged in!

Tagged: , ,

This topic contains 15 replies, has 2 voices, and was last updated by  Jacob 5 years ago.

  • Author
    Posts
  • #541

    akalorik
    Member
    Post count: 11

    hi,

    there is nothing entered in the theme option for “image 1 title” or “image 1 description” on the theme options > home settings slides yet a small bar appears on slide one.

    here’s a link: http://69.160.60.71/

    please advise how to remove.

    thanks!
    lori

  • #543

    akalorik
    Member
    Post count: 11

    fyi: the small bar only appears when the site first loads. after it cycles through the images, it doesn’t appear again until you reload.

  • #545

    Jacob
    Staff
    Post count: 2575

    Hey there, You must be logged in to view this reply!

    Login | Register | Forgot Password?

  • #547

    akalorik
    Member
    Post count: 11

    hi jacob,

    we aren’t using slider labels so if you could help me to remove it, that would be great.

    thanks,
    lori

  • #552

    Jacob
    Staff
    Post count: 2575

    Hey there, You must be logged in to view this reply!

    Login | Register | Forgot Password?

  • #555

    akalorik
    Member
    Post count: 11

    hmmmm i don’t see a check box for slider label. i’m assuming it should be under slider options on theme options > home settings > skitter slider but it’s not there.

  • #556

    Jacob
    Staff
    Post count: 2575

    Hey there, You must be logged in to view this reply!

    Login | Register | Forgot Password?

  • #557

    akalorik
    Member
    Post count: 11

    nope. i have 1.4.3. i’ll go update. thanks!

  • #558

    akalorik
    Member
    Post count: 11

    well this is frustrating. i did as instructed by the faq’s and re-downloaded the theme from themeforest and it not only didn’t update it downgraded to version 1.2! what now?

  • #559

    Jacob
    Staff
    Post count: 2575

    Hey there, You must be logged in to view this reply!

    Login | Register | Forgot Password?

  • #565

    akalorik
    Member
    Post count: 11

    i did and no go. i think that the themeforest “wptheme only” file is the old version. i downloaded the other file and will retry.

  • #566

    Jacob
    Staff
    Post count: 2575

    Hey there, You must be logged in to view this reply!

    Login | Register | Forgot Password?

  • #567

    akalorik
    Member
    Post count: 11

    will updating overwrite the changes i’ve made to the theme? do i need to do a full backup or just use the backup options provided on the theme?

  • #570

    Jacob
    Staff
    Post count: 2575

    Hey there, You must be logged in to view this reply!

    Login | Register | Forgot Password?

  • #571

    akalorik
    Member
    Post count: 11

    got the update installed and now the slider problem is fixed – yay! thanks for your help!

  • #572

    Jacob
    Staff
    Post count: 2575

    Hey there, You must be logged in to view this reply!

    Login | Register | Forgot Password?

You must be logged in to reply to this topic.

This is a PRIVATE forum for verified users only, to view the replies/answers, you must be logged in!