Protfolio images issue – Images does not appear after upgrading theme

This topic is: Not resolved

This is a PRIVATE forum for verified users only, to view the replies/answers, you must be logged in!

This topic contains 19 replies, has 4 voices, and was last updated by  Max 1 year, 10 months ago.

  • Author
    Posts
  • #4963

    urbe
    Member
    Post count: 13

    I’ve just upgraded Maxx Theme to 1.4.7 and the thumbnails on the portfolio home does not appear.

    Your can see it here: http://www.urbemantenimiento.com/wp/inicio/

    It worked with the previous version. I’ve checked the files permissions and they are the same as before upgrading:

    755 for wp-content,
    755 for maxx-wp/cache (also tried 777 but images didn’t appear)
    644 for maxx-wp/functions/thumb

    Could you please tell me what I’ve missed?

    Many thanks

  • #4971

    Max
    Staff
    Post count: 3150

    Hey there, You must be logged in to view this reply!

    Login | Register | Forgot Password?

  • #4977

    urbe
    Member
    Post count: 13
    This reply has been marked as private.
  • #5008

    Max
    Staff
    Post count: 3150

    Hey there, You must be logged in to view this reply!

    Login | Register | Forgot Password?

  • #5186

    urbe
    Member
    Post count: 13

    It works!! 🙂

    Many thanks!

  • #5269

    urbe
    Member
    Post count: 13

    I’ve checked this and now we can see portfolio images on home and portfolio pages. Uncortunately, once you click on any portfolio item to open it, the image is not displayed in the portfolio item.

    Here you can find an example: http://www.urbemantenimiento.com/wp/portfolio-items/foudation-design-logo/

  • #5277

    Max
    Staff
    Post count: 3150

    Hey there, You must be logged in to view this reply!

    Login | Register | Forgot Password?

  • #5306

    urbe
    Member
    Post count: 13
  • #5351

    Max
    Staff
    Post count: 3150

    Hey there, You must be logged in to view this reply!

    Login | Register | Forgot Password?

  • #5363

    urbe
    Member
    Post count: 13
    This reply has been marked as private.
  • #5392

    Max
    Staff
    Post count: 3150

    Hey there, You must be logged in to view this reply!

    Login | Register | Forgot Password?

  • #5406

    urbe
    Member
    Post count: 13

    As it looked bad, I removed it, sorry.

    I added it again and this is how it looks like

    • This reply was modified 2 years ago by  urbe.
    • This reply was modified 2 years ago by  urbe.
  • #5411

    urbe
    Member
    Post count: 13

    I checked and it only happens when there is just one image in the portfolio.

  • #5412

    urbe
    Member
    Post count: 13

    It works now. I delete the portfolio item, created again and it works.

    Thanks for your patience!

  • #5441

    Jacob
    Staff
    Post count: 2323

    Hey there, You must be logged in to view this reply!

    Login | Register | Forgot Password?

  • #5776

    urbe
    Member
    Post count: 13

    Hi again,

    After moving directories to publish the site, I have the same problem with the portfolio thumbnails.

    I checked with permissions 755 and 775 on cache directory and deleted all files inside that directory, but I still cannot see portfolio thumbnails on the hom page unless I am logged on wordpress.

    Could you please tell us what to do or check it? You will find the credentials to access this site previously on this thread.

    Many thanks in advance.

  • #5968

    Max
    Staff
    Post count: 3150

    Hey there, You must be logged in to view this reply!

    Login | Register | Forgot Password?

  • #6507

    manusep
    Member
    Post count: 1
    This reply has been marked as private.
  • #6512

    urbe
    Member
    Post count: 13

    Please, can you please check this or tell me what should I do? The customer is very upset as he’s been waiting a month to see its portfolio images.

    Please help!!!

  • #6517

    Max
    Staff
    Post count: 3150

    Hey there, You must be logged in to view this reply!

    Login | Register | Forgot Password?

You must be logged in to reply to this topic.

This is a PRIVATE forum for verified users only, to view the replies/answers, you must be logged in!