Problem customizing link color

This topic is: Not resolved

This is a PRIVATE forum for verified users only, to view the replies/answers, you must be logged in!

This topic contains 3 replies, has 2 voices, and was last updated by  davespeaking 1 year, 7 months ago.

  • Author
    Posts
  • #8651

    davespeaking
    Member
    Post count: 7

    I’m having an issue with changing the link color in the content area.

    In the theme option panel, I have gone to Styling Options –>Advanced Styles—>Content Colors—->Link Color and changed the color to blue, but the link text remains black in the content area.

    What am I doing wrong? I have the Belize-Blue set as a built in skin, but the link text remains black

    David
    http://ibakeheshoots.com

  • #8669

    Jacob
    Staff
    Post count: 2312

    Hey there, You must be logged in to view this reply!

    Login | Register | Forgot Password?

  • #8694

    davespeaking
    Member
    Post count: 7

    I changed the Menu Link Color, but nothing happened. The links still show as black

    Here is how I have the options set:

    Theme Options

    Here is an example of text with links:

    Text with links

    Here is an example of hover (pointer not showing due to screen capture)

    Example of Hover

    How can I fix this problem? I would the links in my content area of my articles to appear blue.

    • This reply was modified 1 year, 7 months ago by  wpthms.
    • This reply was modified 1 year, 7 months ago by  Max.
    • This reply was modified 1 year, 7 months ago by  wpthms.
    • This reply was modified 1 year, 7 months ago by  Max.
  • #8698

    davespeaking
    Member
    Post count: 7

    I resolved this problem by adding the following code to the custom css box in the styling option panel

    .entry-content a  { color: #1b6db5; }
    .entry-content a:link, .entry-content a:visited  { color: #1b6db5; }
    .entry-content a:hover  { color: #228ce8; }

You must be logged in to reply to this topic.

This is a PRIVATE forum for verified users only, to view the replies/answers, you must be logged in!