Posts loop on front page missing after update

This topic is: Not resolved

This is a PRIVATE forum for verified users only, to view the replies/answers, you must be logged in!

This topic contains 3 replies, has 3 voices, and was last updated by  Jacob 5 months, 3 weeks ago.

  • Author
    Posts
  • #14576

    projectnursery
    Member
    Post count: 10

    Following a long overdue update from 1.5.0.2 I’m having trouble getting a posts loop running on the front page natively. In the previous version of the theme a static front page was used based on page.php, which fetched the posts loop using yt_theme_secondary_queryposts_query() via yt_after_loop(). This function has since been removed from includes/theme-functions.php though, and I’m struggling to see if this functionality has been moved elsewhere or removed altogether. However, I noticed in the docs as part of the tutorial to create a custom home page that pagebuilder is used to achieve this; is this now the recommended way to implement a posts loop on a static front or is there still something providing similar functionality to yt_theme_secondary_queryposts_query() that I’ve missed?

  • #14580

    Jacob
    Staff
    Post count: 2533

    Hey there, You must be logged in to view this reply!

    Login | Register | Forgot Password?

  • #14612

    jmarie216
    Member
    Post count: 47
    This reply has been marked as private.
  • #14621

    Jacob
    Staff
    Post count: 2533

    Hey there, You must be logged in to view this reply!

    Login | Register | Forgot Password?

You must be logged in to reply to this topic.

This is a PRIVATE forum for verified users only, to view the replies/answers, you must be logged in!