Menu error Warning: Invalid argument supplied for foreach() in on line 483

This topic is: Not resolved

This is a PRIVATE forum for verified users only, to view the replies/answers, you must be logged in!

Tagged: 

This topic contains 3 replies, has 2 voices, and was last updated by  Max 3 years ago.

  • Author
    Posts
  • #1931

    thomasvanderwillik
    Member
    Post count: 2

    I’m having troubles with my menu. 

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /public/sites/www.socialpicture.nl/wp-content/themes/creatiz/functions/theme-interface.php on line 483

    On line 483 it says:

    480  //$scrollspy_menu[‘wrap-all’] = __(‘Top’,’framework’);
    481 if($page_meta_data){
    482 $page_section_id = 0;
    483 foreach($page_meta_data as $kmeta => $v) {
    $columnType = isset($v[‘data_column_type’]) ? $v[‘data_column_type’] : ”;
    $columnName = isset($v[‘data_column_name’]) ? $v[‘data_column_name’] : ”;
    if($columnType === ‘Page Section’){
    $scrollspy_menu[‘page-section-‘ . $page_section_id] =  $columnName;
    $page_section_id++;
    }
    }
    }

    What is going wrong and how do I fix it?

  • #1951

    Max
    Staff
    Post count: 3150

    Hey there, You must be logged in to view this reply!

    Login | Register | Forgot Password?

  • #1980

    thomasvanderwillik
    Member
    Post count: 2

    Fixed it. Test site was using 1.0.6 and the ‘live’ site was still on 1.0.5.

  • #1983

    Max
    Staff
    Post count: 3150

    Hey there, You must be logged in to view this reply!

    Login | Register | Forgot Password?

You must be logged in to reply to this topic.

This is a PRIVATE forum for verified users only, to view the replies/answers, you must be logged in!