Logo isn't showing on mobile – just a blank square (tested iOS)

This topic is: Not resolved

This is a PRIVATE forum for verified users only, to view the replies/answers, you must be logged in!

This topic contains 3 replies, has 3 voices, and was last updated by  Jacob 6 months ago.

  • Author
    Posts
  • #14028

    ilhankudeki
    Member
    Post count: 2

    Hi, I’ve tried to do some research on this, but haven’t found my exact problem.

    My logo shows fine on the desktop version of the site, but when on mobile (I have iOS devices — iPhone 6 and iPad Air 2), the logo doesn’t show.

    Here’s an example of what it looks like on the iPhone 6:

    View post on imgur.com

    Any ideas how I can get it to show properly? Thanks!

    P.S. I’ve noticed that if I have a “background image” (on repeat, let’s say) for the header, the square doesn’t even show.

    P.P.S. When I make my desktop screen smaller to be as narrow as mobile, the logo still shows.

  • #14031

    Max
    Staff
    Post count: 3150

    Hey there, You must be logged in to view this reply!

    Login | Register | Forgot Password?

  • #14042

    ilhankudeki
    Member
    Post count: 2

    Sorry, I was testing a text logo for a bit. Image logo is back up.

  • #14043

    Jacob
    Staff
    Post count: 2339

    Hey there, You must be logged in to view this reply!

    Login | Register | Forgot Password?

You must be logged in to reply to this topic.

This is a PRIVATE forum for verified users only, to view the replies/answers, you must be logged in!