Links in content don't work (iPad portrait mode)

This topic is: Not resolved

This is a PRIVATE forum for verified users only, to view the replies/answers, you must be logged in!

This topic contains 3 replies, has 2 voices, and was last updated by  Max 2 years, 3 months ago.

  • Author
    Posts
  • #4182

    Pascal
    Member
    Post count: 2

    Hi!

    I created my site with the Sparkle WordPress theme. Everything works fine, but there’s a really huge problem.

    Links in the content just doesn’t work on iPad portrait mode when there is a sidebar. You can click on the links but nothing happens. When I disable the sidebar and have fullwidth page links work!

    It’s weird, because it works in landscape mode but not in portrait mode.

    – Page with sidebar + iPad portrait mode: links aren’t clickable
    – Page with sidebar + iPad portrait mode: links are clickable
    – Page without sidebar + both modes: links are clickable

    On your demo it’s working as far as I can see, but not on my site. I made a second installation on another webspace. Again, same problem.

    Could you please help me? It’s a huge problem for me, because iPad users cannot use my site.

    I’m going to add my site + admin infos in a private reply.

    Best regards,

    Pascal

  • #4184

    Pascal
    Member
    Post count: 2
    This reply has been marked as private.
  • #4186

    Pascal
    Member
    Post count: 2

    Little Update: You can reproduce the problem for example with Firefox. Just reduce the browser window until the iPad design appears. The complete content area isn’t even clickable. You even cannot mark the text to copy it.

  • #4205

    Max
    Staff
    Post count: 3150

    Hey there, You must be logged in to view this reply!

    Login | Register | Forgot Password?

You must be logged in to reply to this topic.

This is a PRIVATE forum for verified users only, to view the replies/answers, you must be logged in!