Issue with Fonts

This topic is: Resolved

This is a PRIVATE forum for verified users only, to view the replies/answers, you must be logged in!

This topic contains 6 replies, has 3 voices, and was last updated by  melissapbernier 1 year, 6 months ago.

  • Author
    Posts
  • #9405

    melissapbernier
    Member
    Post count: 20

    Hello. I recently made some changes to some of the fonts on my site and I noticed that the “Bad Script” font looks different on the site than it does in the customization menu. When I preview it in the “Typography” section, it looks like it normally does but then when I go to the site it looks like a completely different font. Please advise on how to fix this. Thanks.

  • #9422

    Max
    Staff
    Post count: 3150

    Hey there, You must be logged in to view this reply!

    Login | Register | Forgot Password?

  • #9425

    melissapbernier
    Member
    Post count: 20

    Sure. It’s http://brooklynlegal.nyc. I’m also having issues with the logo (it appears very small). Thanks.

  • #9426

    melissapbernier
    Member
    Post count: 20

    Im also noticing that none of the posts are contained under the categories. When I click on any of the clickable categories, the page is basically blank.

  • #9460

    Jacob
    Staff
    Post count: 2312

    Hey there, You must be logged in to view this reply!

    Login | Register | Forgot Password?

  • #9470

    melissapbernier
    Member
    Post count: 20

    Thanks. The code for the logo worked. With respect to the categories, I did add them from the left sidebar and I’m still having the same problem.

  • #9476

    melissapbernier
    Member
    Post count: 20

    I was able to figure everything out…thanks for your help!

You must be logged in to reply to this topic.

This is a PRIVATE forum for verified users only, to view the replies/answers, you must be logged in!