hero banner plus shortcodes problems

This topic is: Resolved

This is a PRIVATE forum for verified users only, to view the replies/answers, you must be logged in!

This topic contains 15 replies, has 3 voices, and was last updated by  Jacob 1 year, 9 months ago.

  • Author
    Posts
  • #7298

    italianajustyna
    Member
    Post count: 11

    Hello, I have several problems with your theme.

    1. The hero banner image sizes are different, this doesn’t look good – how to make them fixed height?

    2. shortcodes doesn’t work (e. g. here I used accordion and nothing happend, buttons as well) http://www.italianablog.pl/wspolpraca/

    3. I disabled in single post settings related posts functionality, but they still show… and they are unclickable

    I would really appreciate your help – the theme looks awesome I just need some help with the above

  • #7310

    Jacob
    Staff
    Post count: 2312

    Hey there, You must be logged in to view this reply!

    Login | Register | Forgot Password?

  • #7315

    italianajustyna
    Member
    Post count: 11
    This reply has been marked as private.
  • #7316

    italianajustyna
    Member
    Post count: 11

    I also noticed that in Mozilla Firefox the polish specific signs are not displaying properly, even though I enabled latin-extended version of the Google fonts.

  • #7317

    Max
    Staff
    Post count: 3150

    Hey there, You must be logged in to view this reply!

    Login | Register | Forgot Password?

  • #7318

    italianajustyna
    Member
    Post count: 11

    Great! Thank you very much 🙂

    But what about the polish signs in fonts in different browsers? Could you also have a look? In Google Chrome everything works great, but in Mozilla Firefox the polish signs look awful, I cannot publish my blog if it looks like this…

  • #7332

    Jacob
    Staff
    Post count: 2312

    Hey there, You must be logged in to view this reply!

    Login | Register | Forgot Password?

  • #7335

    italianajustyna
    Member
    Post count: 11

    It doesn’t look good – I enclose screenshots. The menu in Mozilla Firefox also looks different than in chrome.

    Menu in firefox:
    http://www.italianablog.pl/wp-content/uploads/2015/03/menu.png

    vs.

    Menu in chrome:
    http://www.italianablog.pl/wp-content/uploads/2015/03/menuchrome.png

    Polish signs in firefox:
    http://www.italianablog.pl/wp-content/uploads/2015/03/polishsigns.png

    Polish signs in chrome:
    http://www.italianablog.pl/wp-content/uploads/2015/03/polishsignschrome.png

    And the twitter feed stopped working again.

    Please help me, my site is offline for 2 days now.

  • #7342

    Jacob
    Staff
    Post count: 2312

    Hey there, You must be logged in to view this reply!

    Login | Register | Forgot Password?

  • #7343

    italianajustyna
    Member
    Post count: 11

    Thank you! The menu and twitter is ok, but the polish signs in firefox still look awful, I enclosed the screenshots above and have them circled in red.

    I activated the latin-extended version of the fonts, but it seems like they don’t work in firefox.

  • #7345

    Jacob
    Staff
    Post count: 2312

    Hey there, You must be logged in to view this reply!

    Login | Register | Forgot Password?

  • #7346

    italianajustyna
    Member
    Post count: 11

    The problem is, they do support polish characters…

    I chose Lato, Roboto, Open Sans and Alegreya Sans SC, all four of them SHOULD support polish characters according to your link above.

    In your theme in Google Chrome they do, but in different browsers – they don’t.

    So I guess this is a problem with the theme.

  • #7350

    Jacob
    Staff
    Post count: 2312

    Hey there, You must be logged in to view this reply!

    Login | Register | Forgot Password?

  • #7351

    italianajustyna
    Member
    Post count: 11

    Everything looks great now!

    Thank you, that’s all I needed 🙂

  • #7352

    Jacob
    Staff
    Post count: 2312

    Hey there, You must be logged in to view this reply!

    Login | Register | Forgot Password?

  • #7353

    Jacob
    Staff
    Post count: 2312

    Hey there, You must be logged in to view this reply!

    Login | Register | Forgot Password?

You must be logged in to reply to this topic.

This is a PRIVATE forum for verified users only, to view the replies/answers, you must be logged in!