Fresh Install – Menu missing? No header images

This topic is: Resolved

This is a PRIVATE forum for verified users only, to view the replies/answers, you must be logged in!

This topic contains 6 replies, has 4 voices, and was last updated by  Max 1 year, 7 months ago.

  • Author
    Posts
  • #8347

    SeditioLimited
    Member
    Post count: 2

    Hi Guys,

    I’ve installed your theme on a fresh WordPress installation, updated all the plugins from what I could find in this forum and used the latest version for the static post import. I’ve also assigned the menu location and set the Home and Blog as static pages but my site doesn’t come close to the demo.. Can you see what I did wrong?

    http://thewedding.click

    Let me know if you need access

  • #8348

    SeditioLimited
    Member
    Post count: 2

    I’ve also rolled back to a previous version of WordPress (4.1 instead of 4.1.1) but same issue

  • #8349

    SeditioLimited
    Member
    Post count: 2

    Figured it out!

    Apt-get install php5-curl

  • #8359

    Max
    Staff
    Post count: 3150

    Hey there, You must be logged in to view this reply!

    Login | Register | Forgot Password?

  • #8531

    cwhittaker
    Member
    Post count: 3

    sedito you are actually my hero, spent hours having issues and this *may* ( not counting chickens yet) have solved all my problems!!!!

    Thanks so much !!

    • This reply was modified 1 year, 8 months ago by  cwhittaker.
    • This reply was modified 1 year, 8 months ago by  cwhittaker.
  • #8750

    Micjwoods
    Member
    Post count: 1

    I have the same issue as seditiolimited. However I am unclear on the what the fix was. http://www.miccamoo.com Advice?

  • #8786

    Max
    Staff
    Post count: 3150

    Hey there, You must be logged in to view this reply!

    Login | Register | Forgot Password?

You must be logged in to reply to this topic.

This is a PRIVATE forum for verified users only, to view the replies/answers, you must be logged in!