Featured Images in News not displaying

This topic is: Not resolved

This is a PRIVATE forum for verified users only, to view the replies/answers, you must be logged in!

This topic contains 6 replies, has 5 voices, and was last updated by  novadeo 5 months, 3 weeks ago.

  • Author
    Posts
  • #12365

    emilycgraham
    Member
    Post count: 6

    The featured images i set in the blog display an error message when they are clicked on to expand to full view. Message ‘Image cannot be loaded. Make sure the path is correct and image exist.’ The same applies to all of them. Any ideas as to what the problem is?

    Also, i have been locked out a number of times due to 404 errors (now whitelisted), but the reports state that the following files cannot be found:
    /themes/maxx-wp/functions/extended/cmbf/js/cmb.js
    /themes/maxx-wp/functions/extended/cmbf/style.css

    How do i stop this from happening?

  • #12522

    Max
    Staff
    Post count: 3150

    Hey there, You must be logged in to view this reply!

    Login | Register | Forgot Password?

  • #12912

    loggainsd
    Member
    Post count: 8

    I am having the same issue. When I go the the url posted I can see the javascript file fine.

    Any ideas? Website url is https://carlalbert.edu

  • #13120

    Max
    Staff
    Post count: 3150

    Hey there, You must be logged in to view this reply!

    Login | Register | Forgot Password?

  • #13121

    loggainsd
    Member
    Post count: 8
    This reply has been marked as private.
  • #13126

    Jacob
    Staff
    Post count: 2420

    Hey there, You must be logged in to view this reply!

    Login | Register | Forgot Password?

  • #14353

    novadeo
    Member
    Post count: 1
    This reply has been marked as private.

You must be logged in to reply to this topic.

This is a PRIVATE forum for verified users only, to view the replies/answers, you must be logged in!