CSS of text and font

This topic is: Resolved

This is a PRIVATE forum for verified users only, to view the replies/answers, you must be logged in!

Tagged: , ,

This topic contains 6 replies, has 2 voices, and was last updated by  Brian Le Vu 2 years, 3 months ago.

  • Author
    Posts
  • #4338

    Brian Le Vu
    Member
    Post count: 81

    Hello,

    I noticed in my website, the single content text some time clear, sometime is not, seem like it auto change between the font-weight every 5-10 seconds. You can scroll the page up and down to see it happens as well.

    It’s not too much different, but recognisable and sometime it is hard for reading the text. This is the example: http://www.moosin.com/2014/08/whos-real-competition-taekwon-school/

    Hope you could me know what happens there.

  • #4344

    Max
    Staff
    Post count: 3150

    Hey there, You must be logged in to view this reply!

    Login | Register | Forgot Password?

  • #4375

    Brian Le Vu
    Member
    Post count: 81

    @Maxxi,

    Hello Maxxi, thank for replying back to me and I am sorry for the late response. Was creating the video gallery to link with the main website here http://media.moosin.com

    About the font, I actually try to find what wrong by using inspecting element. But couldn’t see anything weird. But I notice it is only happening about first 10-15 seconds when the website is fully loaded, such as menu and livefyre comment. After that, everything normal and font is normal as well.

    This situation have been happening from the last update. Even in the previous host. But I don’t think it is a priority so working on other thing first. So trying to fix the last issue.

    Bests,

    Brian

  • #4397

    Max
    Staff
    Post count: 3150

    Hey there, You must be logged in to view this reply!

    Login | Register | Forgot Password?

  • #4473

    Brian Le Vu
    Member
    Post count: 81

    Hello Maxxi,

    I’m sorry didn’t reply earlier. Busy with other thing. I don’t see the issue happen on your demo page.

    And yes, I use the custome CSS for the single entry content because I want it is easier to read and at the same time. But when I disable the custom CSS for this area, it is still happening.

    I guess it may because of the conflict in plugin or something. Anyway, I will try to figure it out something else 🙂

    Bests,

    Brian

  • #4477

    Max
    Staff
    Post count: 3150

    Hey there, You must be logged in to view this reply!

    Login | Register | Forgot Password?

  • #4505

    Brian Le Vu
    Member
    Post count: 81

    Hello Maxxi,

    Yes, I clear the cache from CND as well but seeem like nothing change. Not so important anyway, I will check more detail when done some other main work. Thank you for following up 🙂

    Brian

You must be logged in to reply to this topic.

This is a PRIVATE forum for verified users only, to view the replies/answers, you must be logged in!