ContactForm7 – no success message

This topic is: Resolved

This is a PRIVATE forum for verified users only, to view the replies/answers, you must be logged in!

Tagged: , , , ,

This topic contains 8 replies, has 2 voices, and was last updated by  Jacob 3 months ago.

  • Author
    Posts
  • #14730

    jebiga
    Member
    Post count: 5

    Not sure how it comes, but the CF7 form (RSVP form) doesnt show any success message after submit. The form gets submitted and i get all the content but the sender just dont see the success message.

    Here is the URL: http://www.fürimmerdu.de

    Can anyone help me out here?

    Thanks

  • #14741

    Jacob
    Staff
    Post count: 2533

    Hey there, You must be logged in to view this reply!

    Login | Register | Forgot Password?

  • #14743

    jebiga
    Member
    Post count: 5
    This reply has been marked as private.
  • #14746

    Jacob
    Staff
    Post count: 2533

    Hey there, You must be logged in to view this reply!

    Login | Register | Forgot Password?

  • #14750

    jebiga
    Member
    Post count: 5

    Hi Jacob; [Gast_1] exist. Thing is, the formmailer itself is working but i just dont get anything like Alles klar, danke. Btw – thats the message i set to be shown after successful submission.

    I’ve been testing the contact form from 3 different machines. I just dont get any success message! Check the screencast i just made. This is a (almost) fresh firefox installation with empty cache and no cookies. Never visited the site before using this browser:

    https://streamable.com/vbocl

  • #14752

    Jacob
    Staff
    Post count: 2533

    Hey there, You must be logged in to view this reply!

    Login | Register | Forgot Password?

  • #14754

    Jacob
    Staff
    Post count: 2533

    Hey there, You must be logged in to view this reply!

    Login | Register | Forgot Password?

  • #14758

    jebiga
    Member
    Post count: 5

    I installed the plugin and and followed the instructions. Using that, no success message showed up nor an email was send to my inbox. So i deleted the plugin again.

    No idea what happend here but now i finaly get the sucess message and a mail to my inbox.
    Tested with Firefox, IE and on my smartphone. YEY!

    Jacob, thanks for taking care. Crossing fingers that the theme will keep on working for me 🙂

  • #14762

    Jacob
    Staff
    Post count: 2533

    Hey there, You must be logged in to view this reply!

    Login | Register | Forgot Password?

You must be logged in to reply to this topic.

This is a PRIVATE forum for verified users only, to view the replies/answers, you must be logged in!