Business Page Error

This topic is: Resolved

This is a PRIVATE forum for verified users only, to view the replies/answers, you must be logged in!

Tagged: ,

This topic contains 19 replies, has 2 voices, and was last updated by  Max 3 years, 1 month ago.

  • Author
    Posts
  • #1700

    luenez
    Member
    Post count: 31

    Hello,

    I made a change to the business page template and then recieved this error:

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/characterbuilders/characterbuilders.co/wp-content/themes/creatiz/functions/extended/cmbf/includes/md-pb.php on line 47

    It is for the flashing texting on the main image.

    I do not know how to correct the issue. Please help!

  • #1709

    Max
    Staff
    Post count: 3150

    Hey there, You must be logged in to view this reply!

    Login | Register | Forgot Password?

  • #1713

    luenez
    Member
    Post count: 31

    Yes I have the latest 1.0.6 version

    Please help

  • #1714

    luenez
    Member
    Post count: 31

    Now that the error arises I also get this error message as well 

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/characterbuilders/characterbuilders.co/wp-content/themes/creatiz/functions/theme-content-generator.php on line 38

    I cant make any changes. 

  • #1722

    Max
    Staff
    Post count: 3150

    Hey there, You must be logged in to view this reply!

    Login | Register | Forgot Password?

  • #1726

    luenez
    Member
    Post count: 31

    yes i have that… 

    are you able to look into the problem please?

  • #1728

    luenez
    Member
    Post count: 31

    Hey I still have the issue of my site not working properly and everything is up to date. My website is http://www.characterbuilder.co

    The errors are visible on the homepage once you visit the site. 

  • #1751

    Max
    Staff
    Post count: 3150

    Hey there, You must be logged in to view this reply!

    Login | Register | Forgot Password?

  • #1754

    luenez
    Member
    Post count: 31

    So would I loose all the changes I made to the page? I have to start all over again by installing the theme from scratch?

  • #1757

    Max
    Staff
    Post count: 3150

    Hey there, You must be logged in to view this reply!

    Login | Register | Forgot Password?

  • #1777

    luenez
    Member
    Post count: 31

    Ok… Can you please walk me through exactly what I have to do?

    I am a novice at this. Can you please ether walk me through step by step or if it is easier I can give you the user and pass to my wordress background. I need this fixed by today for contracted clients to see my website

    Thank you

  • #1779

    luenez
    Member
    Post count: 31

    I deleted and reinstalled the theme and came out with the same problem… 

    I must admit I do not feel like I am being helped during this process. Everytime I post I have been getting these short responses that have not helped me one bit at all

    Is someone going to walk me through this? Or help me by going into my account to check the problem?

  • #1786

    Max
    Staff
    Post count: 3150

    Hey there, You must be logged in to view this reply!

    Login | Register | Forgot Password?

  • #1792

    luenez
    Member
    Post count: 31
    This reply has been marked as private.
  • #1796

    Max
    Staff
    Post count: 3150

    Hey there, You must be logged in to view this reply!

    Login | Register | Forgot Password?

  • #1806

    luenez
    Member
    Post count: 31

    I have deleted the WP cache and cleared by browser. But you made edits to an already working page.

    Attached are images of what I run into as problems. The problem is coming from the “Home – Business”….. not the one you worked on.

    I cant even access the portal to make the changes.

    The first image you will see that an error code is in the section where the page builder was.

  • #1807

    luenez
    Member
    Post count: 31

    I have deleted the WP cache and cleared by browser. But you made edits to an already working page.

    Attached are images of what I run into as problems. The problem is coming from the “Home – Business”….. not the one you worked on.

    I cant even access the portal to make the changes.

    The first image you will see that an error code is in the section where the page builder was.

  • #1810

    luenez
    Member
    Post count: 31

    The “Home – Flatstyle” type is the exact page

  • #1811

    luenez
    Member
    Post count: 31

    Nevermind. I just decided to start from scratch again.

    Thank you for your help

  • #1830

    Max
    Staff
    Post count: 3150

    Hey there, You must be logged in to view this reply!

    Login | Register | Forgot Password?

You must be logged in to reply to this topic.

This is a PRIVATE forum for verified users only, to view the replies/answers, you must be logged in!