Browser and Homepage Bugs

This topic is: Resolved

This is a PRIVATE forum for verified users only, to view the replies/answers, you must be logged in!

This topic contains 3 replies, has 2 voices, and was last updated by  Max 3 years, 3 months ago.

  • Author
    Posts
  • #1392

    chansard
    Member
    Post count: 22

    It appears that the icons do not show up in IE9 or Firefox. Also, video posted to the Homepage-Business (Youtube iframes, or hosted) scroll over the menu. After adding a z-index: 999, ahead of the iframe code the video scrolls correctly in Chrome and Firefox, but has no effect in IE9 or Safari. We did make the mistake of saving too fast in Page Builder and lost sections, but we rebuilt and it is fine…what we did notice is that after that issue occurs the affected page loses its Revisions section, and revisions will no longer show up even after new changes have been made and saved.

    • This topic was modified 3 years, 3 months ago by  chansard.
    • This topic was modified 3 years, 3 months ago by  chansard.
    • This topic was modified 3 years, 3 months ago by  chansard.
    • This topic was modified 3 years, 3 months ago by  chansard.
    • This topic was modified 3 years, 3 months ago by  chansard.
    • This topic was modified 3 years, 3 months ago by  chansard.
  • #1414

    Max
    Staff
    Post count: 3150

    Hey there, You must be logged in to view this reply!

    Login | Register | Forgot Password?

  • #1453

    chansard
    Member
    Post count: 22

    Thanks. The Stackoverflow code addition for iframe worked perfectly.

  • #1468

    Max
    Staff
    Post count: 3150

    Hey there, You must be logged in to view this reply!

    Login | Register | Forgot Password?

You must be logged in to reply to this topic.

This is a PRIVATE forum for verified users only, to view the replies/answers, you must be logged in!