Adsense not integrating correctly with AJAX Post by Category Widget

This topic is: Not resolved

This is a PRIVATE forum for verified users only, to view the replies/answers, you must be logged in!

This topic contains 16 replies, has 3 voices, and was last updated by  Max 1 year, 10 months ago.

  • Author
    Posts
  • #6152

    smartsaver
    Member
    Post count: 45

    Hi,

    Just found an error, would appreciate some help please.

    I have implemented Adsense on the AJAX Category by Post Widget and it works well on the home page.. but when you click on each posts, the widget is not showing the ad on the sub sidebar.

  • #6153

    smartsaver
    Member
    Post count: 45
    This reply has been marked as private.
  • #6168

    Max
    Staff
    Post count: 3150

    Hey there, You must be logged in to view this reply!

    Login | Register | Forgot Password?

  • #6192

    smartsaver
    Member
    Post count: 45

    What does it means?

    It’s strange that the widget works on the homepage but not on postpage.

  • #6227

    smartsaver
    Member
    Post count: 45

    Anyone?

  • #6251

    Max
    Staff
    Post count: 3150

    Hey there, You must be logged in to view this reply!

    Login | Register | Forgot Password?

  • #6273

    smartsaver
    Member
    Post count: 45

    The error log is not showing any errors for AJAX Category by Post Widget.

    Could the reason be this?
    https://productforums.google.com/forum/#!topic/adsense/YEl7M9BqC-4

    Then my question is why is the home page showing but not on post page? That’s strange?

    If the ad is now showing due to AJAX, any get arounds for this?

  • #6314

    Jacob
    Staff
    Post count: 2312

    Hey there, You must be logged in to view this reply!

    Login | Register | Forgot Password?

  • #6344

    smartsaver
    Member
    Post count: 45

    Hi Jacob,

    I have tried to use the other widget “Post with Thumbnails”, same problem – ads show on the homepage but not on post page.

    It looks really awful with the empty gap. While you guys try to sort it out probably in the next update, could you or Maxxi provide me with a code to “remove” the gap in the post page?

    *I still want to keep the ads on the widget of the homepage.

  • #6347

    Max
    Staff
    Post count: 3150

    Hey there, You must be logged in to view this reply!

    Login | Register | Forgot Password?

  • #6386

    smartsaver
    Member
    Post count: 45
    This reply has been marked as private.
  • #6417

    Max
    Staff
    Post count: 3150

    Hey there, You must be logged in to view this reply!

    Login | Register | Forgot Password?

  • #6439

    smartsaver
    Member
    Post count: 45

    Hi Maxxi,

    Thanks for this. I have entered the code into functions.php and placed the shortcode right below the Google Adsense code on post thumbnail widget

    <?php echo do_shortcode(‘[footag]’); ?>

    But i still have blank spaces in the widget.

    Have i paste it in the right place? Together with the Adsense code?

  • #6454

    Jacob
    Staff
    Post count: 2312

    Hey there, You must be logged in to view this reply!

    Login | Register | Forgot Password?

  • #6475

    smartsaver
    Member
    Post count: 45
    This reply has been marked as private.
  • #6480

    smartsaver
    Member
    Post count: 45
    This reply has been marked as private.
    • #6486

      Max
      Staff
      Post count: 3150
      This reply has been marked as private.

You must be logged in to reply to this topic.

This is a PRIVATE forum for verified users only, to view the replies/answers, you must be logged in!